Ειλημμένη είναι η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και όσο περνούν οι μέρες, το όνομα του Σωκράτη Κόκκαλη φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί να τον διαδεχθεί.
Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», όσο περνούν οι μέρες φαίνεται να ξεκαθαρίζει το τοπίο σε αυτό το ζήτημα και ο πρώην μεγαλομέτοχος της ομάδας παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος να αναλάβει καθήκοντα. Δεύτερο φαβορί -με λιγότερες πιθανότητες- είναι ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ενώ δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, παρά το γεγονός ότι έχει παραδώσει τις μετοχές του και δεν ασχολείται με τον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2010, έχει μείνει κοντά στην ομάδα παρακολουθώντας συχνά-πυκνά τους εντός έδρας αγώνες από τη σουίτα του στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ μόνο απαρατήρητο δεν είχε περάσει το γεγονός ότι ήταν παρών στην παρουσίαση του Βίτορ Περέιρα και μάλιστα στην πρώτη σειρά των θέσεων.

Η οριστική απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να παραιτηθεί των καθηκόντων του, δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει επί της ουσίας την ΠΑΕ, αλλά με αυτή του την κίνηση θέλει να προλάβει τις εξελίξεις και πιο συγκεκριμένα τον ανακριτή Διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη.

Να θυμίσουμε ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού πήρε προθεσμία στις 27 Απριλίου μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Δημακόπουλου, για να απολογηθεί στις αρχές Ιουνίου για την εμπλοκή του στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Όπως, άλλωστε, είχε αποκαλύψει το SDNA, o Βαγγέλης Μαρινάκης είναι κακουργηματικά διωκόμενος για 5 αδικήματα. –

sdna.gr