Απίστευτο! Δείτε τι… βρίσκεται μέσα στο κελί του 27χρονου παιδοκτόνου! Θέλουν το ΤΕΛΟΣ του;

2328

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Διοίκηση των φυλακών Κέρκυρας εξαιτίας της δήλωσης του αναπληρωτή υπουργού προστασίας του πολίτη Γιάννη Πανούση για το ενδεχόμενο δολοφονίας του 27χρονου παιδοκτόνου μέσα στις φυλακές.

Η δήλωση έχει αναγκάσει τους αρμόδιους να προσέχουν ως κόρη οφθαλμού τον παιδοκτόνο γιατί όπως λέει στο usay.gr κυβερνητικό στέλεχος: “Αν πάθει κάτι, άντε να πείσεις μετά τον κόσμο ότι δεν ήταν δολοφονία”.

Από την άλλη πλευρά, αν ο φονιάς οδηγηθεί σε κελί με άλλους κρατούμενους ή μόνος του θα πρέπει να έχει 24ωρη φύλαξη από περισσότερους από έναν σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Έτσι αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε κελί όπου κρατούνται ήδη 5 τραβεστί. Προς το παρόν ο παιδοκτόνος κρατείται στο πειθαρχείο των φυλακών για να ηρεμήσουν τα πνεύματα αλλά και να δοθεί χρόνος να βρεθούν εναλλακτικές που για την κράτηση του ώστε να δοθεί και το μήνυμα από την κυβέρνηση ότι οι δηλώσεις του κ. Πανούση ήταν “εμπειρικές και επιστημονικές” όπως λέει και ο ίδιος, και δεν έχουν σχέση με την κεντρική πολιτική τακτική που λέει “πάνω από όλους και όλα ο νόμος”.

 

athensmagazine.gr