Απίστευτες αποκαλύψεις: Σατανιστής ο πα-ΤΕΡΑΣ της Άννυς; -Υπόνοιες ότι η τετράχρονη σφαγιάστηκε για συσγκεκριμένο τελετουργικό.

1314
Υπόνοιες ότι η τετράχρονη Άννυ σφαγιάστηκε,τεμαχίστηκε,βράστηκε και πολτοποιήθηκε βάση συγκεκριμένου τελετουργικού που θυμίζει σατανιστικές πρακτικές εκφράζουν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αθηνών.
Υπάρχει περίπτωση το κακόμοιρο παιδί, η Άννυ, να έπεσε θύμα κάποιας σατανιστικής τελετής; Το ότι το παιδί εσφάγη εντός της Μεγάλης Εβδομάδας και τα τελευταία του κομμάτια το κτήνος πα-τέρας τα εξαφάνισε ανήμερα του Πάσχα, δημιουργεί πολλές υποψίες για το χρόνο που συνέβησαν τα φρικιαστικά αυτά γεγονότα και υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες των αρχών ότι ακολουθήθηκαν σατανιστικές πρακτικές.
Το ανθρωπόμορφο κτήνος ομολόγησε ότι έσφαξε την άτυχη Άννυ αργά το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, προς τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής!
Μετά είπε ότι το έκανε Μεγάλη Τετάρτη αλλά ουδείς μπορεί να γνωρίζει πραγματικά καθώς όλα στηρίζονται στις μαρτυρίες του τέρατος και δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο.
Ομολόγησε ότι τεμάχιζε το πτώμα του νηπίου μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Εάν όντως κρύβεται από πίσω κάτι ακόμα πιο φρικώδες, τότε θα πρέπει να ανακαλυφθεί εάν με τον άρρωστο αυτόν τύπο υπήρχαν εκείνη την ημέρα και άλλοι.
Δυστυχώς είναι γνωστό ότι σε κάποια άρρωστα κυκλώματα αναζητούνται νήπια προς ανθρωποθυσία κάθε Πάσχα. Και η θυσία του ίδιου του παιδιού από το γονέα του είναι η πιο μιαρή πράξη, που μπορεί να κάνει μια διαβολική ψυχή.
Ανατριχιαστικές και «έξω από κάθε νου», όπως πολύ εύστοχα τόνισαν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το φρικτό τέλος της τετράχρονης Άννυ που βίωσε βασανιστήρια και βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου του πατέρα της. Και ενώ η κοινωνία παρακολουθεί σοκαρισμένη την τραγική κατάληξη του θρίλερ της εξαφάνισης της Άννυ, παραμένει ερωτηματικό αν και με ποιο τρόπο σκότωσε το κοριτσάκι ο 27χρονος.
Οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές, από τη στιγμή που ο Σάββας, ο 27χρονος πα-τέρας του μικρού κοριτσιού ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να εξαφανίσει το άψυχο κορμί της κόρης του.
Όπως όλα δείχνουν, τεμάχισε, έβρασε και πολτοποίησε στο μίξερ το αγγελούδι του όταν το βρήκε, όπως τουλάχιστον ο ίδιος υποστηρίζει, νεκρό στον καναπέ του σπιτιού του. Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η βεβαιότητα με την οποία οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι δεν θα βρεθεί το πτώμα της Άννυ.
Στις καταθέσεις του 27χρονου Σάββα, που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, αποτυπώνεται ξεκάθαρα η προσπάθειά του να καλύψει με κάθε τρόπο τα ίχνη του και να παραπλανήσει τις αρχές αλλά και ο μεθοδικός τρόπος με τον οποίο λειτούργησε μετά το έγκλημα ώστε να καθαρίσει τα αίματα από το σπίτι της Μιχαήλ Βόδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι καθάρισε ακόμη και τα σιφόνια του διαμερίσματος!
Μάλιστα, έφτασε ακόμη και στο σημείο να πουλήσει τα παιχνίδια του παιδιού για 50 ευρώ!
Στις ανακοινώσεις της η ΕΛ.ΑΣ. δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες για τον ειδεχθή τρόπο με τον οποίο ο Βούλγαρος παιδοκτόνος εξαφάνισε το πτώμα της Άννυ, στάθηκαν όμως στην «ήρεμη ψυχική κατάστασή» του όταν τελούσε το αποτρόπαιο έγκλημα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ανθρωποκτονία τελέστηκε 8-9 Απριλίου στο υπόγειο διαμέρισμα. Ο 27χρονος φρόντισε επιμελώς να εξαφανίσει όλα τα ίχνη και έκανε φρικτά πράγματα για να μην βρεθεί το πτώμα! Μάλιστα, αφού τη σκότωσε, πούλησε το καροτσάκι και την κούνια της.
Ο δράστης, όπως αναφέρθηκε, «καθάρισε σιφόνια, σωληνώσεις, τα πάντα», ενώ με τον τρόπο που εξαφάνισε το πτώμα, η ιδιαιτερότητα με την οποία το μετέφερε σε κάποια σημεία, δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει κανείς ότι ήταν ανθρώπινα μέλη.
Το νήπιο υπήρξε θύμα Σατανιστών; Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του. Μαρτύρησε το παιδάκι. 
Εάν έχει συμβεί αυτό τότε η υπόθεση της Άννυ δεν έχει κλείσει.
Εάν πάλι ήταν μόνος του και διέπραξε μόνος αυτό το έγκλημα – που θα γραφτεί με αποτρόπαιους τίτλους στα χρονικά της εγκληματολογίας- με κάποιο σατανιστικό συμβολισμό, τότε σίγουρα έχει καταφέρει να κάνει το Διάβολο να πάρει την ψυχή του, το ζήτημα είναι ότι τέτοια “μαύρη” καρδιά ούτε ακόμα και αυτός δεν θα τη θέλει.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr