ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ: Δολοφόνησε και τεμάχισε με πριόνι το γιο της!!! Τι άλλο θα δούμε;;;

794

Σοκ προκαλεί η…
είδηση ότι μια γυναίκα από την Αμερική, σκότωσε και διαμέλισε τον ενήλικο γιο της. Μάλιστα το δικαστήριο την έκρινε ένοχη.

Ο λόγος για την 61χρονη Donna Scrivo, η οποία σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, στραγγάλισε τον 32χρονο γιο της Ramsay Scrivo, προτού βάλει το σώμα του στην μπανιέρα.

Λίγες μέρες αργότερα βρέθηκαν στο  St Clair County τσάντες οι οποίες περιείχαν μέρη του σώματος του 32χρονου. Επίσης μία από τις τσάντες περιείχε ένα πριόνι με το οποίο εικάζεται πως η 61χρονη τεμάχισε το γιο της.

Η αστυνομική έρευνα έδειξε πως η Donna Scrivo ήταν στην περιοχή του St Clair County την ώρα που αναφέρθηκε ότι βρέθηκαν τσάντες με μακάβριο περιεχόμενο. Επίσης υπάρχει και βίντεο στο οποίο φαίνεται η γυναίκα να αγοράζει ένα πριόνι.

Η κυρία Scrivo, νοσοκόμα στο επάγγελμα, αρνήθηκε τα πάντα για τη δολοφονία, ισχυριζόμενη πως βρήκε έναν οπλισμένο άνδρα στο δωμάτιο του γιου της, ο οποίος την ανάγκασε να μεταφέρει τα κομμάτια του νεκρού 32χρονου.

Μάλιστα η ίδια είχε δηλώσει τον περασμένο Ιανουάριο την εξαφάνιση του γιου της ενώ ο δικηγόρος της ισχυρίστηκε πως δεν είχε κανένα κίνητρο για να σκοτώσει το σπλάχνο της ο οποίος είχε το διπλάσιο βάρος της.

Τελικά το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για φόνο πρώτου βαθμού και ακρωτηριασμό του σώματος.

athensmagazine.gr