17χρονος που έκανε BULLYING: “Γδύσαμε συμμαθητή μας στην 5ήμερη, συγγνώμη”!

3596

Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου από τη Σύρο, που χάλασε την πενταήμερη εκδρομή στην Πάτρα, λύνει τη σιωπή του και περιγράφει τα όσα έγιναν μέσα σε μία επιστολή… – «Του κατεβάσαμε το εσώρουχο και ρίξαμε σαμπουάν στην ευαίσθητη περιοχή»

Σαν «βόμβα» έσκασε μια νέα περίπτωση σχολικού εκφοβισμού. Όπως καταγγέλλουν οι γονείς ενός μαθητή του ΕΠΑΛ Σύρου, ο 17χρονος γιος τους υπέστη βασανιστήρια από συμμαθητές του, την τελευταία ημέρα της πενθήμερης εκδρομής στην Πάτρα.

Αυτό όμως που επίσης προκαλεί μεγάλη αίσθηση είναι η επιστολή που έστειλε μετανιωμένος ένας συμμαθητής του, ο οποίος συμμετείχε στο bullying.

Όπως αποκαλύπτεται από την επιστολή του νεαρού, ένα βράδυ πείραξαν μεθυσμένοι τον συμμαθητή τους μέσα στο ξενοδοχείο, όπου και διέμεναν.

Ο μαθητής μιλά για το bullying, την περίπτωση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, απολογείται για όλα όσα έκανε και ζητά συγγνώμη από συγγενείς, φίλους και γονείς.

 

Ο ίδιος έστειλε στο cyclades24.gr την πιο κάτω επιστολή:

«Απευθυνόμενος σε μια κοινωνία που τόσο με μίσησε. Τη κοινωνία της Σύρου. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να σας πω τα παρακάτω:

Αναφορικά σε όλα όσα συνέβησαν στη σχολική μου εκδρομή, νιώθω χρέος μου να μιλήσω εφόσον έκανα μια κακόγουστη πλάκα στη πενταήμερη εκδρομή του σχολείου μου. Μια εκδρομή, στην οποία περάσαμε τόσο καλά και νιώθω πως είμαι η αιτία που γκρεμίστηκαν όλα τη τελευταία στιγμή.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.