Νέες αποκαλύψεις-ΦΩΤΙΑ για τον επιχειρηματία από την Βούλα που αγνοείται! Ποιος τον είδε μία ημέρα μετά την εξαφάνισή του;;;(Video)

2084

Σε θρίλερ για γερά νεύρα έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του 59χρονου επιχειρηματία Νίκου Ασημακόπουλου από την Βούλα, ο οποίος χάθηκε την παραμονή των Φώτων. Η μεγαλύτερη κόρη του μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και ξέσπασε για το γεγονός ότι η οικογένειά της δεν έχει καμία βοήθεια. «Μας λένε ότι δεν έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, ότι δεν έχουμε κάποιο δείγμα ότι έχει κάνει κάποια απόπειρα αυτοκτονίας. Πότε πρέπει να δοθεί άρση απορρήτου;

Όταν γίνει κάτι άσχημο; Τώρα που είναι νωρίς θέλουμε να μάθουμε. Αυτό ζητάμε. Οι Αρχές δεν έχουν συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα να δοθεί άδεια για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ίσως οι κλήσεις που δέχτηκε ή έκανε να μας δώσουν μια σημαντική πληροφορία για το τι συνέβη. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι το σήμα του κινητού του τηλεφώνου σταμάτησε στις 10.30 το βράδυ της Κυριακής 4 Ιανουαρίου στον Άγιο Γεώργιο στο Λαγονήσι. Από τότε βρισκόμαστε στο σκοτάδι».

Στην εκπομπή μίλησε και ένας μάρτυρας, ο οποίος γνώριζε καλά τον αγνοούμενο, καθώς ήταν ενοικιαστής στο εμπορικό κέντρο του. Αποκάλυψε πως τον είδε μία μέρα μετά την εξαφάνισή του στο δρόμο, αλλά δεν γνώριζε πως η οικογένειά του τον αναζητούσε. Του φώναξε από μακριά και του είπε να περιμένει μέχρι να παρκάρει, προκειμένου να μιλήσουν, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Τόνισε πως είναι σίγουρος για την ημερομηνία και επίσης πως ο αγνοούμενος φορούσε ένα καρό καφέ σακάκι, το οποίο ωστόσο βρέθηκε στο υπόγειο γραφείο του εμπορικού κέντρου μαζί με τα άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

zappit.gr