Πανικός στο Νέο Ρίσιο της Θεσσαλονίκης, με 9 άτομα να καταλήγουν σε νοσοκομείο της πόλης – Ανάμεσά τους και ένα 13χρονο παιδί – Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο…

Σε εννέα άτομα επιτέθηκε χθες το απόγευμα σκύλος στην περιοχή του Νέου Ρυσίου στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της πόλης. Μεταξύ των τραυματιών ήταν και ένα παιδί 13 ετών, ενώ δύο τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται και σήμερα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Το περιστατικό συνέβη στο 14ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, στη στροφή Ρυσίου, κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας που έφτασαν γρήγορα στο σημείο. Ο σκύλος, ράτσας American Staffordshire δεν σταματούσε με τίποτα, ενώ επιτέθηκε και σε μία αστυνομικό, έναν πυροσβέστη και σε έναν εθελοντή που ήταν εκεί για να βοηθήσει.

Με επέμβαση αστυνομικού, το σκυλί τραυματίστηκε με βολή ακινητοποίησης στο πόδι και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το σκυλί, δεν έφερε πάνω του τσιπάκι με αποτέλεσμα να μην έχουν βρεθεί πληροφορίες σχετικά με τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία. Την Τετάρτη αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα σχετικά με το άν το ζώο ήταν λυσσασμένο ή όχι…