Τάσος Δούσης:

Τωρα θα τρελαθείτε!!!

Πρωινιάτικα εκτόξευσα την κούπα του καφέ στην τηλεόραση. Οι ελληνικές αρχές, αστυνομία και εισαγγελία είχαν ενημερωθεί για την μικρούλα Άννυ και δεν έκαναν τιποτα. Είδηση διασταυρωμένη και απο την ψυχολόγο που τους παρακολουθούσε και αστυνομικές πηγές.

Λοιπον εξηγούμε, ο ψυχανώμαλος, ο σκατοψυχος πατέρας συστηματικά κακοποιούσε το παιδί. Το χτύπαγε το έκαιγε με τσιγάρα το άφηνε νηστικό και απο πάνω το κάθαρμα έπαιρνε και ψυχοφάρμακα γιατί ήταν διπολικός. Από την άλλη, η τελειωμένη η μάνα, το παιδί δεν το ήθελε μαζί της, το παρατάγε όπου έβρισκε και το αναζητούσε όποτε είχε τα κέφια της! Το παιδάκι ζούσε ενα δράμα και εδώ βαστάτε…το κράτος γνώριζε τα πάντα, μια ψυχολόγος παρακολουθούσε το ζευγάρι 2 χρόνια και είχε πάει στον εισαγγελέα 3 φορές και ενημέρωσε εγγράφος ότι το παιδί κινδύνευε!!!! Ναι ρε, ξέρανε τα πάντα, όλοι και δεν κάνανε οι…..τίποταααααααααα!!!!!!!!

Μπορούσαμε με τον νόμο για την ενδοοικογενειακή βία να πάρουνε το παιδάκι και να το σώσουνε και δεν κάνανε τιποτα. Προσέξτε λιγο, αυτά δεν τα βγάζει ο Δούσης απο το μυαλό του, είναι καρατσεκαρισμένο με επώνυμες καταγγελίες. Μάλιστα η ψυχολόγος τα είπε επώνυμα στον Οικονομέα – Καμπουράκη. Νομίζω καλόγερο πουλιού λένε την γυναίκα και δουλεύει στον ΟΚΑΝΑ.

Θα τιμωρηθεί κανένας σε αυτήν τη χώρα, μπα…. Για το κοριτσάκι που χάθηκε, μπα… Ποιος να τιμωρηθεί, έλα μωρε ,θα ξεχαστεί κι αυτό όπως και ο Γιακουμάκης…