Τάσος Δούσης: Τι θέλεις δάνειο;;; Χαχαχαχα!!! ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

767

Τάσος Δούσης:
Είμαι πελάτης εδώ και 10 χρόνια, σε μια πασίγνωστη τράπεζα. Δάνειο δεν έχω πάρει ποτέ, δεν χρωστάω ούτε ένα ευρώ και μέχρι πρόσφατα, είχα μια πιστωτική κάρτα, εταιρική. Το έφερε ο διάολος όμως και η ζωή, να σκεφτώ, να μου περάσει από το μυαλό, να πάρω κι εγώ ένα δάνειο, για κάτι καινούριο που θέλω να ετοιμάσω. Πάω λοιπόν στον υπάλληλο και του λέω: ” Συγγνώμη, με ποιον να μιλήσω για ένα δάνειο…”. Δεν προλαβαίνω να τελειώσω και βάζει κάτι γέλια. Με τα πολλά, με στέλνει στην διευθύντρια. Σοβαρή γυναίκα (Δεν έβαλε τα γέλια ) μιλάμε, μιλάμε, μιλάμε….”Οκ”, μου λέει, θα δεσμεύσουμε ένα ακίνητο, θα βάλετε εσείς το 60% στην επένδυση και εμείς το 40% . “Επιτόκιο;” ρωτάω, αν και εφόσον εγκρίνουν το δάνειο που είναι απίστευτα δύσκολο (γέλαγε από μέσα της) 10,5 %.
Πάρτον κάτω…Μα λέω, καταθέσεων μου δίνεται 1%, πως γίνεται επιχειρηματικό δάνειο να είναι στο 10,5%; Και τι γυρνάει και μου λέει, η θέα!!! “Μα κύριε Δούση όλα αυτά τα κόκκινα δάνεια, τα στεγαστικά, κάρτες, καταναλωτικά, κάποιος θα τα πληρώσει, πως θα ζήσει η τράπεζα;

Δηλαδή, όλες τις ρεμούλες των καθαρμάτων, όλα τα θαλασσοδάνεια, όλα τα καταναλωτικά, που δήθεν σήμερα χαρίζονται σε όλους και προς όλους, οοοόλααα αυτά, κάποιοι συνεπείς πολίτες και υγιείς επιχειρηματίες θα τα πληρώσουν… Δεν γα@@@ται και η επένδυση!!!