Τάσος Δούσης:

Οκ, να συμφωνήσω! Ο Τσίπρας τα εχει κάνει…μούτι(σκατά) μέσα σε 3 μήνες. Εμείς του ιδιωτικού τομέα τα έχουμε δεί ολα!!! Εγώ ας πούμε, στην εταιρεία μου, πήρα απο το λογιστήριο το χειρότερο τρίμηνο των τελευταίων 3 ετών. Τι κάνω; Το μαλάκα κάνω, “χα χα χου χου” και πιέζω τους πάντες για προσπάθεια, περικοπές και υπομονή. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!!!

Έρχεται λοιπόν τώρα ο πρωθυπουργός, βγάζοντας στην άκρη Βαρουφάκη και σια να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και πάει για λύση και υπογραφή. Ναι με μέτρα, ναι με φάπα στον κόσμο, ναι με φορομπηχτική πολιτική. Και εκτός από τους Λαφαζάνιδες, που ετοιμάζονται να του την πέσουν, του την πέφτουμε και όλοι εμείς. Ε συγγνώμη, δεν σας καταλαβαίνω μα το Θεό!!! Να υπογράψει δεν θελουμε, να μην υπογράψει δεν θελουμε, να πάμε στην δραχμή δεν θελουμε, να χρεωκοπήσουμε δεν θελουμε. Ρε…τι θέλουμε να διαλέξουμε να τελειώνουμε.

Και τέλος οποίος μιλάει για ρήξη και ειναι πολιτικός, να πει στο λαό τι σημαίνει ρήξη. Όχι πάμε σε ρήξη εκλογές δημοψήφισμα κλπ !!! Να βγείτε και να πείτε τι θα γινει ακριβως. Τα ψέματα τελείωσαν γιατι τις μαλακιες πληρώνουν στο τέλος αυτοί που δεν φταίνε…

 

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Δούσης: Όλη η Ελλάδα κλαίει με αναφιλητά!

Ο Τάσος Δούσης θυμάται την συγκλονιστική ιστορία του Δουρή, που κάλυψε ως δημοσιογράφος του STAR.