Τάσος Δούσης:

ΗΡΩΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ!!!
Πιστεύω να ξέρετε την ιστορία των 2 κοριτσιών!!! Μυρτώ και Ασπασία.

Η Μυρτώ έπεσε θύμα του Πακιστανού που προσπάθησε να βιάσει το κοριτσάκι στην Πάρο και στη συνέχεια, έσπασε το κεφάλι του παιδιού στα βράχια.

Η Ασπασία, από την άλλη, έπεσε θύμα του πατέρα της, που την πυροβόλησε στο κεφάλι για να εκδικηθεί τη μάνα της, που την ζήλευε παθολογικά.

Και τα 2 πανέμορφα κορίτσια, εδώ και χρονια δίνουν μάχη για να επανέλθουν στη ζωή…Σήμερα όμως δεν θέλω να μιλήσω μόνο για τα κουκλάκια, αλλά για τις ηρωίδες μανάδες τους….

Ρε παιδιά, τι γυναίκες, μάνες, ηρωίδες είναι αυτές; Διάβασα το ρεπορτάζ στο πρώτο θέμα και έπαθα πλάκα! Οι γυναίκες-μάνες εκεί, στα κορίτσια δίχως ζωή, δίχως καρδιά, δίχως αύριο…Εκεί στα αγγελάκια τους, δεν φεύγουν ούτε λεπτό, να βλέπουν τα παιδιά τους με άδεια μάτια, ψάχνοντας μια ελπίδα σε ένα κούνημα του κεφαλιού, σε μια ματιά, σε ένα άγγιγμα! Τι δύναμη ψυχής πρέπει να χεις, να βλέπεις το παιδί σου ανήμπορο, άψυχο, αμίλητο, δίχως ελπίδα ορατή, δίχως αύριο, δίχως μέλλον!

Πεθαίνουν οι μανάδες καθε μέρα και όσοι έχουν παιδιά, με καταλαβαίνουν περισσότερο! Έδω ο Κριστιάν, ο γιος μου, πυρετό εχει και λιώνουμε οικογενειακός. Φανταστείτε λοιπόν, αυτές τις ηρωίδες μανάδες, τι μάχη δίνουν καθημερινά να κρύψουν το συναίσθημα, την απελπισία, το δάκρυ. Μανάδες που δείχνουν το δρομο στην αυτοθυσία, για όλους μας….Μεγαλείο ψυχής, μαθήματα ζωής για όλους μας, που παραπονιόμαστε για τα πάντα…Κύριες με το Κ….Μεγάλο τεράστιο.

Σε όλες αυτές της ηρωίδες μανάδες σαν της Μυρτούς και της Ασπασίας, σας ευχαριστουμε και υποκλινόμαστε..