Τάσος Δούσης:

Τώρα θα σας τρελάνω… harrods…. Σας καλημερίζω από το μεγαλύτερο, ακριβότερο και σίγουρα εντυπωσιακότερο πολυκατάστημα του κόσμου!!!

Ξεκινάω την περιήγηση από το food court που πραγματικά έχει και του πουλιού το γάλα. Κυριολεκτικά χαζεύεις με την ποικιλία την καθαριότητα το μάρκετινγκ και την εξυπηρέτηση… Μέρος Α:

trela 1 trela 2 trela 3 trela 4 trela 5

Συνέχεια με λίγες φωτογραφίες ακόμη από το εκπληκτικό food courts και μετά αρώματα…

Η τρέλα και ο παράδεισος των γυναικών! Το απίστευτο είναι ότι στα harrods δεν χρειάζεται να έρθεις για να ψωνίσεις, πρέπει να το δείτε ως αξιοθέατο. Εγώ από άποψη δεν πάταγα το πόδι μου. Έλεγα θα έρθω στο Λονδίνο και θα φάω την ώρα μου σε πολυκαταστήματα; Το συγκεκριμένο αξίζει τον κόπο διότι όμοιο του δεν υπάρχει παγκοσμίως!!!

lond gl 1 - Αντίγραφο lond gl 2 lond gl 3 lond gl 4 lond gl 5 lond gl 6

Harrods… Αιγυπτιακός τομέας και καταστήματα μόδας, εδώ βάζεις τα κλάματα!!!

Έργα τέχνης και διακόσμησης που σου περνούν το μυαλό. Ξέχασα να σας πω ότι ιδιοκτήτης των harrods είναι ένας Αιγύπτιος μετανάστης και ο γιος του, Ντοτις νομίζω, ήταν ο φίλος της Νταϊάνας που σκοτώθηκαν μαζί στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα μετά το κυνήγι των παπαράτσι! Εδώ το 80 % των πελατών είναι Άραβες και Ρώσοι νεόπλουτοι. Ιδιαίτερα τους Ρώσους τους βλέπεις παντού. Παλιότερα ισχυροί πελάτες ήταν και οι Έλληνες .., όχι πια.

londino 1 londino 2 londino 3 londino 4 londino 5 londino 6 londino 7 londino