Τάσος Δούσης: Γιατί ο Βαρουφάκης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ…

783

Τάσος Δούσης: 
Δώστε βάση. Ο Τσίπρας φαίνεται πως θέλει να το πιεί το πικρό ποτήρι της συμφωνίας, γιατί ως νορμάλ άνθρωπος, καταλαβαίνει ότι…άλλος δρόμος δεν υπάρχει! Σωστά; Σωστά λέω εγώ!!!

Έλα όμως, που διαφωνεί ο Γιάνης και έχει δώσει 3 φορές την παραίτηση του στον πρωθυπουργό!!! Ναι ακριβως! Διότι ο μάγκας – σου λέει – “Πήρα ότι δημοσιότητα ήταν να πάρω, το ‘παιξα επαναστάτης, ποπολάρος, ώρα να στρίβω!!!”. Του φευγάτου η μάνα ποτέ δεν έκλαψε Γιάνη μου, άλλωστε πως θα εξηγεί ο τρισμέγιστος καθηγητής, πως ΔΕΝ τον άφησαν τα συμφέροντα και του ΣΥΡΙΖΑ, να σώσει την ΕΛΛΑΔΑ και φυσικά την Ευρώπη και ακολούθως Αμερική και πάει λέγοντας. Διότι καλές είναι οι θεωρίες κύριε πρωθυπουργέ, αλλά το φίδι από την τρύπα, το βγάζουν τελικά οι πραγματικοί μάγκες( Παπαδημούλης, Τσακαλωτός, Σταθάκης) και όχι οι ψευτόμαγκες!

Για να δούμε, θα είναι ο Βαρουφάκης στην τελική συμφωνία ή θα μας χαιρετίσει κλέφτικα; Πάντως θα είναι η πρώτη φορά, στην παγκόσμια ιστορία, που υπουργός οικονομικών φεύγει, όχι μόνο αλώβητος από το συγκεκριμένο υπουργείο, αλλά και με περγαμηνές λαϊκού ήρωα!!! Η μπαρούφα και η μπούρδα γενικός στην πατρίδα έχει κοινό!!!!