Τάσος Δούσης:

Συνεχίζουμε… Την βόλτα μας στο Λονδίνο και πρέπει να παραδεχτείτε ότι δεν σας αφήνω παραπονεμένους! Τάουερ Μπριτζ ίσως μια από τις διασημότερες γέφυρες στον κόσμο. 265 μέτρα ολοκληρώθηκε το 1894 ειναι κινούμενη και μπορείτε αν δεν βαριέστε να δείτε το μηχανισμό ανέλκυσης. Εγω βαριέμαι και προτίμησα να περπατήσω στην πεζογέφυρα!

Η θέα όπως βλέπετε ειναι καταπληκτική ,βρήκα κι ένα μικρό μπαράκι πάνω στην βόλτα που παρεμπιπτόντως ήταν πάμφθηνο . 1 λίρα η κόκα κόλα 2,5 λίρες η μεγάλη μπυρα και έχεις την ομορφότερη θέα!!! Ναι ,δεν θυμάμαι το όνομα, πάντως ειναι από την αριστερή όχθη ,απέναντι από το πολεμικό Μπέλφαστ που ειναι κάτι σαν το δικό μας “Αβερωφ” . Όχι δεν γνωρίζω αν και σε αυτό γίνονται πάρτυ γάμου κλπ.

sunexizoume 1

sunexizoume 2

synexizoume

Μόλις τωρα πανηγυριζουν οι μουρλοί οι Εγγλέζοι οτι γέννησε ενα κοριτσάκι στις 9 ώρα Αγγλίας η πριγκίπισσα του Κέμπριτζ Κέιτ…. Για εμάς ειναι τιποτα γι αυτους ομως ειναι κοσμοϊστορικό γεγονός….Να τους ζήσει!!!

Μιλαμε για γέλιο!!! Ετσι ανακοίνωσαν οι Άγγλοι την γέννηση της μικρής. God save the queen…ακούσατε ακούσατε.

gelio 1

gelio 3

Φινάλε και ολοκλήρωση του εγκλήματος με μερικές τελευταίες φωτογραφίες, από τον τελευταιο όροφο όπου βρίσκονται κάποια από τα εστιατόρια! Εκεί νομίζω ότι όλοι προσκυνάνε διότι του κερατά έναν καφέ μπορείς να τον πιεις και δίπλα σου να κάθονται πχ μέλη της βασιλικής οικογένειας. Το the Georgian resto είναι μια μαγεία το προτιμούν για απογευματινό τσάι που είναι μια μικρή ιεροτελεστεία ,μπορείς να κανείς και booking on line. Αυτά, μια ιδέα νομίζω πήρατε από τα harrods εδώ στο Λονδίνο.

Ανοιχτά φυσικά 7 ημέρες την εβδομάδα!!!

telos 1 telos 2 telos 3 telos 4 telos 5 telos 6 telos