Οι τρεις καταθέσεις ΦΩΤΙΑ που κλείνουν οριστικά την υπόθεση Γιακουμάκης!

1789

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή Φόντα Βρόσδο που παρακολουθεί ενδελεχώς την υπόθεση σε συνεργασία πάντα με το Γιώργο Τσούκαλη τρεις νέες καταθέσεις ολοκληρώνουν τον ογκώδη φάκελο της δικογραφίας.

Να σημειωθεί επιπλέον ότι λίγο πριν την ολοκλήρωση των ερευνών οι αστυνομικοί κατέσχεσαν κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές που ανήκουν στους συμφοιτητές του Βαγγέλη στη Γαλακτοκομική Σχολή προκειμένου, όπως εκτίμησαν, να αντλήσουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες πιθανόν και να δώσουν επιπλέον στοιχεία για τη διερεύνηση της υπόθεσης που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το υλικό, το οποίο πιθανολογείται να αξιοποιηθεί, περιλαμβάνει πιθανώς φωτογραφικό υλικό ή ακόμη και βίντεο με καταγεγραμμένες σκηνές βίας στον άτυχο φοιτητή είτε εντός είτε εκτός της σχολής.

«Υπάρχουν και κάποιες συμπληρωματικές καταθέσεις οι οποίες έχουν συμπεριληφθεί στο φάκελο αλλά και τρεις νέες καταθέσεις “φωτιά” οι οποίες συμπεριλήφθησαν στο φάκελο της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης και θα βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση στη διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στο θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη», θα πει μιλώντας στο protothema.gr ο κ. Φόντας Βρόσδος.

Πηγή: protothema.gr