Τάσος Δούσης:

Θέλω να γράψω για την μικρούλα Άννυ αλλα δεν ξέρω τι!!! Φοβάμαι μην φανώ οτι επαναλαμβάνομαι, ότι λέω μια από τα ίδια…Κτήνος, ρεμάλι, σκατόψυχος, τέρας…Όλα μαζί, δεν μπορούν να περιγράψουν το όρθιο ζώο, που δεν έχει μέσα του ούτε υποψία καρδιάς και ψυχής.

Πατέρας λέει…Οκ! Αυτόν θα τον κανονίσουν οι φυλακισμένοι, που έχουν δικό τους κοινωνικό κώδικα και ιδιαίτερη “ευαισθησία” σε κάτι τέτοια κουμάσια – δολοφόνους παιδιών και βιαστές.

Θέλω όμως να γράψω 2 κουβέντες για την μάνα του κοριτσιού. Καλα ο πατέρας, ήταν κτήνος…ΕΣΥ ρε μάνα (να σε κάνει ο Θεός), που στο διάολο ήσουν; Πρώτα απ’ όλα, η συγκεκριμένη γυναίκα από την πρώτη στιγμή έλεγε ψέματα στην αστυνομία, γιατι; Διότι κάλυπτε το κτήνος – λέω εγώ – και λέτε εσείς οτι θέλετε. Η μάνα του παιδιού, έχει τεράστια ευθύνη και θεωρώ ότι ειναι συνένοχη στο έγκλημα.

Όπως και να ‘χει, ένα κοριτσάκι μικρό, αγγελάκι, χάθηκε! Τίποτα δεν μπορεί να το φέρει πίσω! Τα καθάρματα όμως να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Τέλος, δεν καταλαβαίνω το νόμο που δεν επιτρέπει να δείχνουν τα κανάλια το πρόσωπο του καθήκιου στην τηλεόραση!!! Στην τελική μπορεί να έχει κάνει κι άλλα τέτοια εγκλήματα.

 

Για να επισκεφθείτε τη Fanpage του Τάσου Δούση πατήστε ΕΔΩ.