Κορυφώνεται η αγωνία: Νεκρή ή ζωντανή τελικά η μικρή Άννυ;

616

“Μέχρι να μου τη φέρουν θα πιστεύω οτι είναι ζωντανή” λέει η μάνα της Άννυ. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχομένα για την εξαφάνιση της 4χρονης, ακόμη αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Η σήμανση έκανε φύλλο και φτερό τα σπίτια του πατέρα και του 70χρονου στην Ομόνοια.

Κορυφώνεται η αγωνία για την μικρή Άννυ η οποία έχει εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου.

“Μέχρι να μου τη φέρουν θα πιστεύω οτι είναι ζωντανή” λέει η μάνα

Σε νέες δηλώσεις που έκανε η μητέρα της 4χρονης έχοντας δίπλα της τον δικηγόρο της Σταύρο Γεωργίου, επανέλαβε πως η φωτογραφία που της έδειξαν οι αρχές απο το ταξί δείχνει κατά 95% το παιδί της.

Οπως χαρακτηριστικά είπε “πιστεύω οτι είναι το παιδί μου, μόνο γιατί η φωτογραφία είναι μακρινή δεν μπορώ να είμαι απολύτως σίγουρη, γι΄αυτό περιμένω την ανάλυση της φωτογραφίας. Ψέμματα για τη Σύλβια (την υποτιθέμενη φίλη) είπα για να προστατεύσω τον πατέρα. Το παιδί έφυγε από το σπίτι του πατέρα. Μέχρι να μου τη φέρουν θα πιστεύω οτι είναι ζωντανή”.

Νεκρή ή ζωντανή η μικρή Άννυ; Ερευνες της αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα και του  70χρονου

Οι έρευνες δεν έχουν οδηγήσει πουθενά και πλέον οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να ερευνήσουν για το χειρότερο. Ήδη ειδικό κλιμάκιο ερεύνησε το σπίτι του πατέρα της 4χρονης Άννυ για ίχνη αίματος του μικρού κοριτσιού ενώ εξονυχιστική έρευνα έγινε και στο σπίτι του 70χρονου στην Ομόνοια.

 

Ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή και τα δύο σπίτια καθώς στην περίπτωση εγκληματικής ενέργειας ακόμη και αν ο χώρος έχει καθαριστεί υπάρχει η δυνατότητα να εντοπιστούν ίχνη αίματος.

 

Οι πληροφορίες του newsit λένε ότι οι ειδικοί της αστυνομίας εντόπισαν στο σπίτι του πατέρα της μικρής που εξαφανίστηκε ίχνη από σωματικό υγρό, ωστόσο δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Έτσι θα γίνει έρευνα τώρα σε σχέση με το dna της μικρής.

Οι έρευνες έγιναν παρουσία εισαγγελέα από 3 μεικτά κλιμάκια της ΕΛΑΣ που αποτελούνται από τη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος, τη Διεύθυνση Ανηλίκων και την Σήμανση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

 

newsit.gr