Ένας γάμος ξεκινά (τις περισσότερες φορές) με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ο έρωτας, η αγάπη, ο ενθουσιασμός, η ηρεμία, η κατανόηση, ο αλληλοσεβασμός… είναι μόνο μερικά στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν εσένα και το σύντροφό σου στην απόφαση να ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου. Τι γίνεται όμως και μερικά ζευγάρια χωρίζουν πολύ σύντομα; Τα προβλήματα «διογκώνονται» στο μυαλό τους και η υπομονή τους δυστυχώς εξαντλείται.
10 μόλις μήνες έχουν περάσει από το γάμο τους και το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους. Ο λόγος για το διάσημο Αμερικανό ηθοποιό Zachary Levi και την μέχρι πρότινος σύζυγό του και επίσης ηθοποιό Missy Peregrym. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούνιο στο Maui της Χαβάης και ανακοίνωσαν μέσω social media την ευχάριστη είδηση. Η Missy, λοιπόν, είχε ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter φωτογραφία τους κατά την οποία φορούσαν ίδια hoodies, τα οποία έγραφαν πάνω στην κουκούλα Mr και Mrs (βλ.κεντρική φωτό)!BackcountryWorldPremiereParty2014TorontoA6mRbyB8e4jx_36d7b
zachary-lev-missy-peregrym-3_2ce3cΟ λόγος του χωρισμού τους δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Σύμφωνα με το TMZ, η Peregrym συμπλήρωσε πρώτη την αίτηση διαζυγίου. Τι μπορεί να συνέβη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κανείς δε γνωρίζει. Κρίμα!

Πηγή: queen.gr