ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Τεμάχισε το άψυχο σώμα του κοριτσιού και έβρασε τα κομμάτια…”

4795
Προς εξιχνίαση βαίνει η υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ Mπορίσοβα από τη Βουλγαρία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η ανήλικη φέρεται να έχει δολοφονηθεί από τον βιολογικό της πατέρα.Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., η ανήλικη φέρεται να έχει δολοφονηθεί από τον βιολογικό της πατέραΟ 27χρονος έχει συλληφθεί και βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, όπου και αναμένεται σύντομα να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.:

Από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 4χρονης αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί την 24-4-2015. Δράστης είναι ο 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας βιολογικός πατέρας του θύματος.

Αποτροπιασμός
Φίλος του 27χρονου πατέρα ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του πως ο δράστης τεμάχισε το άψυχο σώμα του κοριτσιού και έβρασε τα κομμάτια πριν τελικά τα πετάξει σε κάδους απορριμμάτων

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν τα όσα έχει καταθέσει ένας φίλος του 27χρονου πατέρα.Σύμφωνα με την κατάθεσή του άνδρα, ο πατέρας της 4χρονης φέρεται να του είπε ότι όταν συνήλθε από την επήρρεια ναρκωτικών συνηδειτοποίησε ότι η κόρη του ήταν νεκρή.
Τότε, όπως περιέγραψε ο φίλος του δράστη, ο 27χρονος άρχισε να τεμαχίζει το άψυχο σώμα του κοριτσιού και ύστερα, όπως του διηγήθηκε, έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του.

Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές,τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του.

Ο βιολογικός πατέρας

Ο βιολογικός πατέρας

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν στις 21 Απριλίου, οπότε και η 25χρονη μητέρα του κοριτσιού δήλωσε την εξαφάνισή του από την Ομόνοια.

Αρχικά η μητέρα του παιδιού είχε καταθέσει πως τα ίχνη της 4χρονης χάθηκαν όταν χρειάστηκε να φύγει για τη Σόφια της Βουλγαρίας και εμπιστεύθηκε το παιδί σε μία φίλη της, η οποία, όπως αποδείχθηκε, ήταν ανύπαρκτο πρόσωπο.

Η έρευνα στράφηκε τότε στον πατέρα του κοριτσιού, που ονομάζεται Σάββας. Η αστυνομία συνέλεξε στοιχεία από το διαμέρισμα στην οδό Μιχαήλ Βόδα όπου διέμενε ο 27χρονος, τα οποία «έδειξαν» την ενοχή του.

Ο ίδιος, ο οποίος σημειωτέον είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, καταθέτοντας στην αστυνομία είχε υποπέσει σε αντιφάσεις.

Η κατάθεση του πατέρα

Στις 28 Απριλίου, ο Σάββας είχε καταθέσει πως ο ίδιος και η μητέρα του είχαν αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού για το διάστημα που θα έλειπε η 25χρονη. Όλοι μαζί βρίσκονταν στο σπίτι της μάνας του 27χρονου, από όπου και, βάσει των ισχυρισμών του, η Άννυ εξαφανίστηκε.

Προηγουμένως, είχε υποστηρίξει πως πήρε το παιδί διότι φοβόταν ότι η 25χρονη πρώην σύντροφός του θα έφευγε για Γερμανία μαζί με την κόρη τους.

Το διαμέρισμα επί της οδού Μ. Βόδα

Το διαμέρισμα επί της οδού Μ. Βόδα

Πρώτη καταχώρηση με έκτακτη ανάρτηση: 15.34

Διαβάστε επίσης:

 

 

zougla.gr