Ακόμα χειρότερο σενάριο για την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ

1170

Υιοθεσία ή ατύχημα τα δύο σενάρια της αστυνομίας
Πυκνώνει το μυστήριο της εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ, μετά τον εντοπισμό του κοριτσιού και της γυναίκας που σύμφωνα με μαρτυρία είχαν επιβιβαστεί σε ταξί στην περιοχή της Νίκαιας. Όπως αποδείχτηκε από την έρευνα των αστυνομικών, το κοριτσάκι και η γυναίκα που το συνόδευε δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και πρόκειται για μητέρα και κόρη από την περιοχή όπου μετά την κατάθεση της γυναίκας αφέθηκαν ελεύθερες.

«Το σενάριο της απαγωγής μετά την ταυτοποίηση των προσώπων έχει απομακρυνθεί και πλέον δύο είναι τα σενάρια που εξετάζουμε» αναφέρει στο protothema.gr αξιωματικός της Ασφάλειας και συμπληρώνει «Η πρώτη εκδοχή θέλει το κοριτσάκι να δόθηκε για υιοθεσία. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Ακόμα και τα 4000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι της 25χρονης Βουλγάρας για τα οποία εκτιμήσαμε ότι πιθανότατα προέρχονται από αγοραπωλησία τελικά προέρχονται από έναν φίλο της που ζει στη Γερμανία. Το χειρότερο και πιο εφιαλτικό σενάριο είναι να συνέβη ένα ατύχημα στο κοριτσάκι και για το λόγο αυτό να έχει εξαφανιστεί».

Τη Δευτέρα πρόκειται να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των ερευνών στο υλικό που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί από το υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα οπού έμενε ο πατέρας της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα και τη φιλοξενούσε πριν εξαφανιστεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς της μικρής στις καταθέσεις που έδωσαν στην Ασφάλεια έχουν πέσει σε αντιφάσεις. Αυτό που προσπαθούν τώρα οι αστυνομικοί, από όλα τα δεδομένα που έχουν συγκεντρώσει, είναι να ξεχωρίσουν την αλήθεια από τα φανταστικά σενάρια που έπλεκε το ζευγάρι για να βρουν την άκρη του νήματος στην εξαφάνιση του κοριτσιού.

 

iefimerida.gr