Ξέσπασμα κατά της Μενεγάκη: “Η Ελένη δίνει κουτόχορτο σε όλη την Ελλάδα… ” (VIDEO)

831

«Η Ελένη Μενεγάκη δίνει κουτόχορτο σε όλη την Ελλάδα 20 χρόνια», είπε ο γνωστός σχεδιαστής.

Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος μίλησε κατά της Ελένης Μενεγάκη, κάτι που δημιούργησε ένταση στο πλατό μεταξύ του ίδιου και του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η Ελένη Μενεγάκη δίνει κουτόχορτο σε όλη την Ελλάδα 20 χρόνια. Δεν έχω κάτι με την Ελένη. Εγώ της δίνω συγχαρητήρια. Μα τι λέει; Τι μαθαίνει στον κόσμο; Τι είναι; Ψυχαγωγία είναι αυτό; Θέλω ψυχαγωγική εκπομπή άλλου επιπέδου. Η Ρούλα Κορομηλά έκανε εκπομπές καταπληκτικές. Εκείνη ήταν ψυχαγωγία, για μένα η Ελένη δεν κάνει ψυχαγωγία. Δεν έχω τίποτα μαζί της, ούτε την έχω συναντήσει. Δεν είπα ότι δεν κάνει κάτι, την θαυμάζω».

Όσον αφορά γενικά την ελληνική τηλεόραση, η ένταση ανέβηκε κάπως, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ξεσπάει και να λέει στον Νίκο Αποστολόπουλο: «Επειδή τα λες αυτά, γαλλική τηλεόραση έχεις δει; Έχεις δει τις αηδίες και τις μπούρδες που παρουσιάζει η γαλλική τηλεόραση; Η γερμανική τηλεόραση έχεις δει τι ριάλιτι παρουσιάζει, που αν τα κάναμε εμείς, θα καιγόταν το Σύνταγμα και η Βουλή; Που είναι το επίπεδο της ευρωπαϊκής τηλεόρασης που όποιος δει ευρωπαϊκά κανάλια θα κάνει εμετό. Η ιταλική τηλεόραση είναι καλύτερη; Που δείχνουν τα βυζ… και τα κωλ… εδώ και τριάντα χρόνια;».

 

athensmagazine.gr