Θρήνος στην ελληνική showbiz: Νεκρή η Αγγελική Δούκα! (PHOTOS)

2745

Θλίψη και οδύνη στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Αγγελικής Δούκα Βλάσταρη γνωστής make up artist.

H Aγγελική έφυγε στα 42 της χρόνια, μετά από πολύχρονη μάχη με την ασθένεια που την ταλαιπωρούσε και άφησε πίσω της συντετριμμένο το σύζυγό της γνωστό κομμωτή Στράτο Δούκα και το γιο τους.

Τη δυσάρεστη είδηση είδηση δημοίσευσε στο προφίλ του στο facebook, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Στρέπκος ο οποίος συγκλονισμένος, δεν μπορούσε να πιστέψει τα κακά νέα.

Ο Δημήτρης έγραψε πριν από λίγες ώρες:  “Δεν έχω λόγια να εκφράσω το πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Μόλις έμαθα ότι η ταλαντούχα make up artist Αγγελική Δούκα Βλάσταρη, πέθανε. Είμαι σοκαρισρμένος. Ήταν μαχήτρια. Προσπάθησε τόσο πολύ να μεέινει μαζί μας… είναι άδικο… Εκείνη και ο σύζυγός της Στράτος Δούκας στήριξαν τους Celebrity Skin, από την πρώτη στιγμή. Πέταξε άγγελέ μου… Καλή δύναμη στον άντρα και το γιο σου”…

Το προφίλ του συζύγου της Στράτου Δούκα έχει γεμίσει από συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό της Αγγελικής ενώ ο ίδιος χθες έβαλε την φωτογραφία της Αγγελικής του στο προφίλ του…

athensmagazine.gr