Τα συγκινητικά λόγια του Αντώνη Κανάκη για τον θάνατο του πατέρα του!!! Ραγίζει καρδιές…

940

Τον δικό του ξεχωριστό τρόπο βρήκε ο Αντώνης Κανάκης να αποχαιρετήσει τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 28 Μαρτίου.

Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» αποφάσισε να πει αντίο στον δικό του μοναδικό άνθρωπο μέσα από ένα βιβλίο με τίτλο «Μπαμπά… (Μια κανονική ημέρα»), το οποίο θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα από τις εκδόσεις Ιανός.

Η Real News δημοσίευσε αποσπάσματα από το βιβλίο του παρουσιαστή, κομμάτι των οποίων περιγράφει και την εισαγωγή του πατέρα του στο νοσοκομείο.

«Πάμε στην εντατική να δούμε τον μπαμπά μετά την επέμβαση. Είναι σε καταστολή όπου θα μείνει για τις επόμενες ημέρες έως ότου ηρεμήσει ο εγκέφαλός του. Είναι γεμάτος με πολλά καλώδια, σωληνάκια, φάρμακα, υγρά, μηχανήματα, ένα από αυτά αναπνέει για λογαριασμό του, αλλά είναι ζωντανός! Ζεστός, με το στήθος να ανεβοκατεβαίνει από τη μηχανική αναπνοή, με την καρδιά του να χτυπάει, με το άγγιγμά του ίδιο, με τη μυρωδιά του ίδια. Ήταν εκεί. Ζωντανός (…) Του μιλήσαμε, τον φιλήσαμε, τον αγκαλιάσαμε. Αυτή τη φορά δεν έσφιξε το χέρι. Ποτέ ξανά από τότε δεν μου έσφιξε το χέρι», γράφει ο Αντώνης Κανάκης.

«Το κείμενο αυτό δεν γράφτηκε για να δημοσιευτεί. Εύχομαι να μην είχε γραφτεί ποτέ. Το κείμενο αυτό γράφτηκε από μένα για μένα, αλλά για όλους τους μπαμπάδες, για όλους τους γιους, για όλες τις μαμάδες – συντρόφους, για όλες τις κόρες. Για τους ιερούς αυτούς δεσμούς», σημειώνει στον πρόλογο του ο παρουσιαστής, αποκαλύπτωντας τον πόνο της απώλειας του.

iefimerida.gr