ΣΟΚ! Πάσχει από καρκίνο ο Κώστας Τσάκωνας – Οι δύσκολες ώρες!!!

555

Νέο χτύπημα για τον Κώστα Τσάκωνα. Μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο με το οποίο ήρθε αντιμέτωπος πριν από πέντε χρόνια και την αστάθεια που το ακολούθησε, ο ηθοποιός τώρα τα βάζει με τον καρκίνο.

“Κάνω χημειοθεραπείες από πέρυσι το καλοκαίρι. Όμως δεν το βάζω κάτω. Το παλεύω γιατί ξέρω ότι κάποια στιγμή όλοι θα φύγουμε από τη ζωή. Τι σήμερα, το αύριο, τι τώρα..”. Τα λόγια του στην εφημερίδα “Εspresso”, αν και βγαίνουν βαριά από τα χείλη του, κρύβουν μια αχτίδα αισιοδοξίας.

“Με το γέλιο προσπαθώ να την παλέψω, αλλιώς θα είχα ‘φύγει’ προ πολλού” εξομολογείται από το κρεβάτι του πόνου, όπου περνάει το μεγαλύτερο μέρος της μέρας του.

Ο 72χρονος ηθοποιός σχολιάζει: “Mου προέκυψαν πολλά προβλήματα υγείας. Το εγκεφαλικό, η αστάθεια και τώρα ο καρκίνος. Τι άλλο να πάθω ο άνθρωπος; Τα έχω όλα”.

Όπως αποκαλύπτει, ο καρκίνος που έχει στην ουροδόχο κύστη και οι μηναίες χημειοθεραπείες τον έχουν γονατίσει. “Να μη ζήσει άλλος τους δικούς μου πόνους. Είναι ανυπόφοροι. Θα το παλέψω όμως. Τον έχω πάρει στα αστεία. Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι καθόλου. Κάποια στιγμή θα φύγουμε από τη ζωή. Άλλωστε τον θάνατο και την Εφορία δεν τα αποφεύγεις”.

Πηγή: Εspresso