Η εξομολόγηση του Hugh Jackman για τη στιγμή που του ανακοίνωσαν τον καρκίνο του δέρματος

817

Όταν ο Hugh Jackman ανακάλυψε το πρώτο σημάδι στη μύτη του το Νοέμβριο του 2013 πίστεψε πως είναι κάποιο τραύμα από τα νύχια του Wolverine…

Η μακιγιέζ καθώς τον έβαφε για την ταινία X Men: Days Of Future Past του επεσήμανε το σημάδι επανειλημμένως και του πρότεινε να το κοιτάξει, καθώς εκείνος δεν είχε δώσει αρχικά σημασία.

«17 χρόνια παίζω τον Wolverine και είχα αποκτήσει πολλά κοψίματα και γδαρσίματα γιατί είμαι πολύ αδέξιος με αυτά τα νύχια» δήλωσε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό People.
O σταρ περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε πως έχει καρκίνωμα.«Είναι πάντα σοκαριστικό όταν ακούς τη λέξη καρκίνος» ομολογεί ο ηθοποιός ο οποίος μιλά ανοιχτά για τα χειρουργεία που έχει κάνει. «Είναι πολύ συχνό όταν είσαι Αυστραλός. Δεν φορούσα ποτέ αντηλιακό και μεγαλώνοντας ήμουν ο νούμερο ένα υποψήφιος για να το πάθω.
«Προσπαθούσα να παραμείνω ψύχραιμος, αλλά δεν ήμουν, μέχρι τη στιγμή που ο γιατρός μου ο Dr Michael Albom μου εξήγησε τι ακριβώς είχα, είναι ο τύπος καρκίνου που θέλει να έχει κάποιος, αν είναι να το έχει έτσι κι αλλιώς. Είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ζήσεις. Είναι καρκινώδες. Θα μεγαλώσει. Απλά πρέπει να το βγάλεις.»

Τους τελευταίους 18 μήνες ο Jackman έχει αφαιρέσει καρκινώματα τέσσερις φορές από το δέρμα του, τρία από τη μύτη του και ένα από τον ώμο του. Έκτοτε έχει προθήσει σειρά αντηλιακών για παιδιά και θέλει να προωθήσει την ενημέρωση για τις καταστροφικές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο. «Κάθε τρεις μήνες πηγαίνω για checkups. Είναι μία καινούρια κανονικότητα για εμένα. Ο γιατρός μου λέει πως είναι πιθανό να βγάλω κι άλλα και αυτός είναι ένας σταυρός που πρέπει να κουβαλάς για μια ζωή.

zappit.gr