Πιο ευτυχισμένους και χαρούμενους από ποτέ συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του ΥOU τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα μαζί με τα δύο τους παιδιά στον “Αστέρα” της Βουλιαγμένης να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα το πρωί της Κυριακής.

Εκείνος, όμως, που έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση δεν ήταν άλλος από το δεύτερο γιο τoυς, τον μικρό Δημητράκη, που έκανε το πρώτο του μπάνιο!

_LIG5479

Η χαρά της παρουσιάστριας δεν περιγράφεται καθώς ο μικρός από την πρώτη στιγμή ξετρελάθηκε με το νερό, παρόλο που αυτή ήταν η πρώτη φορά που ερχόταν σε επαφή με το υγρό στοιχείο και καθόλου δεν παραπονέθηκε, παρά το νεαρόν της ηλικίας του! Ο Δημητράκης, που θα κλείσει στις 12 Μαΐου έναν χρόνο ζωής, δεν έκλαψε στιγμή, αντίθετα χαμογελούσε διαρκώς όταν η Φαίη τού έβρεχε το σωματάκι του, δείχνοντας πως το απολαμβάνει και με το παραπάνω.

Η τρυφερή μανούλα στην αρχή είχε αρκετή αγωνία για το πώς θα αντιδρούσε, από τα πρώτα λεπτά, όμως, κατάλαβε πως και εκείνος, όπως και ο μεγάλος, λατρεύει τη θάλασσα, γονίδιο που κατά πως φαίνεται έχουν πάρει και οι δύο από τον μπαμπά τους.

_LIG5478

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

cover_you_104

 

youweekly.gr