Κατάφερε, παρά τις δυσκολίες, να αντεπεξέλθει με επιτυχία σε όλες τις υποχρεώσεις της, όμως δεν ξέρει αν μπορεί να το επαναλάβει. Τα διαστήματα παραμονής του ευρωβουλευτή συζύγου της Θοδωρή Ζαγοράκη στο Στρασβούργο είναι μεγάλα και η οικογένειά της είναι πάνω από όλα. Θέλοντας να μην επιτρέψει στα χιλιόμετρα να τους χωρίσουν, η Ιωάννα Λίλη σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει τα πάτρια εδάφη.

Πιεσμένη ήταν η χρονιά αυτή για την παρουσιάστρια αφού από τη μια είχε να διαχειριστεί την απουσία του συζύγου της και από την άλλη το τηλεοπτικό της comeback. Σφίγγοντας τα δόντια όχι μόνο κατάφερε να σημειώσει μεγάλη επιτυχία με το “Όλα καλά”, αλλά να αριστεύσει και ως μαμά.

Είναι σε θέση όμως να το επαναλάβει και τη νέα σεζόν;

Παρότι οι ιθύνοντες του Mακεδονία TV επιθυμούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, εκείνη δεν βάζει τίποτα πάνω από την οικογένειά της. Είναι πρόθυμη αν κριθεί απαραίτητο να εγκαταλείψει την καριέρα της και να βρεθεί κοντά στο συζύγο της. Αυτό άλλωστε είχε κάνει όταν για χάρη του εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός μάλιστα πως τα δυο τους παιδιά, Μαρία και Γιάννης, έχουν άμεση ανάγκη την πατρική φιγούρα κάνει όλο και πιο έντονη τη σκέψη να βρεθούν οικογενειακώς στη βορειοανατολική Γαλλία. “Μια τέτοια αλλαγή δεν είναι ευχάριστη, όμως σκοπεύουν να περνούν τα καλοκαίρια στην Ελλάδα”, δηλώνει στο “YES!” άτομο του στενού τους περιβάλλοντος.