Οι 5 TOP κρουαζιέρες, που σας ταξιδεύουν στα πιο εξωτικά μέρη του κόσμου! (PHOTOS)

2346

Καινούριες θεµατικές κρουαζιέρες προστίθενται στα… θαλάσσια πλάνα µας τη χρονιά που διανύουµε. Από δροµολόγια για τους εραστές της μπύρας, µέχρι ταξίδια στον εξωτικό Ειρηνικό και την Αυστραλία, ακολουθούν οι 5 καλύτερες επιλογές που υπόσχονται να µας συναρπάσουν και να µας συστήσουν µε έναν εναλλακτικό και µοναδικό τρόπο στα 4 σηµεία του πλανήτη!

ΚΕΙΜΕΝΟ: Αγγελική Παναγοπούλου (apanagopoulou@dousiscom.gr)

Αυστρία – Γερµανία

Η χαρά των απανταχού φίλων της µπύρας! H διακεκριµένη ακτοπλοϊκή Avalon Waterways παρουσιάζει το 8ήµερο δροµολόγιο «Αυστριακά αξιοθέατα και ζυθογευσίες στην Bavaria». Μέσω του Δούναβη και ξεκινώντας από τη  Βιέννη για το  Μόναχο, σταµατά σε πολλά σηµεία της Αυστρίας και της Γερµανίας, περιλαµβάνοντας δοκιµές τοπικών ποικιλιών µπύρας, διαλέξεις για την παρασκευή και γεύµατα συνδυαστικά µε την καλύτερη µπύρα, όπως επίσης και στάσεις εστιασµένες στο διάσηµο ποτό, όπως στο Kuchlbauer World of Beer και το Mουσείο Λυκίσκου στο Wolnzach. Αναχώρηση µέσα Οκτωβρίου µε το χωρητικότητας 128 επιβατών «Avalon Artistry II».

Τιµή: Από €1.992/άτοµο (µε εκδροµές και επιλεγµένα ποτά -κρασί και µπύρα στα δείπνα)

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.avalonwaterways.com

Φίτζι – Παπούα – Νέα Γουïνέα – Αυστραλία

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Paul Gauguin Cruises επεκτείνει την παρουσία της στον Νότιο Ειρηνικό µε το 12 ηµερών δροµολόγιο «Fiji to Australia», που περιλαµβάνει ταξίδι µεταξύ των αποµακρυσµένων λιµανιών των Φίτζι και την ενδοχώρα της  Αυστραλίας, µε προγραµµατισµένες στάσεις στα εξωτικά νησιά των Vanuatu και Παπούα Νέα Γουινέα. Επιπλέον, επωφελήσου από την παρουσία ειδικών και επίτιµων προσκεκληµένων, συµπεριλαµβανοµένων ενός πρωταθλητή στις ελεύθερες καταδύσεις και τον περιβαλλοντολόγο και ωκεανογράφο Jean-Michel Cousteau (γιο του Jacques Cousteau). Αναχώρηση µέσα Ιουνίου µε το χωρητικότητας 332 επιβατών «Paul Gauguin».

Τιµή: Από €4.340/άτοµο (µαζί µε ποτά, φιλοδωρήµατα και αεροπορικά από το Λος Άντζελες.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.pgcruises.com

ΣιγκαπούρηΜαλαισία – Ταϊλάνδη

Η µικρή ακτοπλοϊκή Windstar Cruises θα εγκαινιάσει το πρώτο της δροµολόγιο σε  Ασία και Μέση Ανατολή µε το χωρητικότητας 212 επιβατών «Star Pride». Στα highlights το «Singapore & χερσόνησος Μalay», που αναχωρεί τον Δεκέµβριο του 2014 από τη  Σιγκαπούρη, πιάνοντας σταδιακά εξωτικά λιµάνια της  Μαλαισίας (Penang, Langkawi, Pulau Pangkor, Kuala Lumpur και Malacca) και της Ταϊλάνδης (Phuket, Ko Yao Noi).

Τιµή: Από €2.907/άτοµο (περιλαµβάνονται µη αλκοολούχα ποτά)

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.windstarcruises.com

Νέα Υόρκη – Μπαχάµες – Καραϊβική

Η ακτοπλοϊκή Royal  Caribbean προετοιµάζεται το χωρητικότητας 180 επιβατών «Quantum of the Seas» για µια κρουαζιέρα που θα περιλαµβάνει αξιοθαύµαστες δραστηριότητες, όπως συγκρουόµενα αυτοκινητάκια, προσοµοιωτή skydiving κ.ά. Το πλοίο θα αναχωρήσει από την περιοχή Bayonne, κοντά στη Νέα Υόρκη, µε ετήσια κυκλικά δροµολόγια σε Μπαχάµες και  Καραϊβική. Επιλέξτε την 11ήµερη διαδροµή «Southern Caribbean», µε ενδιάµεσες στάσεις σε Πουέρτο Ρίκο, St. Maarten, Barbados, St. Kitts και σε Martinique. Αναχωρήσεις αρχές Δεκεµβρίου.

Τιµή: Από €1.377/άτοµο

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.royalcaribbean.com

Αυστραλία – Ινδονησία

Οι γραµµές Silversea ανοίγουν τους ορίζοντες για νέες θαλάσσιες εξερευνήσεις στις αποµακρυσµένες αυστραλιανές βορειοδυτικές παρυφές. Το δροµολόγιο «The Kimberly-Australia’s Hidden Treasure» περιλαµβάνει 10 νύχτες στη θάλασσα ταξιδεύοντας από το Darwin στο Broome, µε ενδιάµεσες στάσεις που προβάλλουν τις ερηµιές της ακτής Kimberley (όπως τους καταρράκτες του King George που πέφτουν από ύψος 168 µ.), όπως και µια µικρή «µύηση» στον κόσµο της Ινδονησίας (όπως το νησί Leti). Αναχωρήσεις αρχές Ιουνίου µε το, χωρητικότητας 120 επιβατών, “Silver Discovere”.

Τιµή: Από €6.520/άτοµο (περιλαµβάνονται εκδροµές, ποτά και φιλοδωρήµατα)

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.silversea.com

Πηγή: ICONS TRAVELLERS