Πύργος 200 διαμερισμάτων: Δες πού μένουν οι κροίσοι του Μανχάταν! (PHOTOS)

1010

Μια μη κερδοσκοπική οργάνωση στη Νέα Υόρκη, η Housing Partnership παρέχει πολυτελή σπίτια με προσιτό ενοίκιο για λίγους τυχερούς που θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις.

Η Housing Partnership παρέχει προσιτές κατοικίες στους εργατικούς και χαμηλού εισοδήματος, Νεοϋορκέζους εδώ και 32 χρόνια.

Αυτή τη φορά η προσφορά αφορά σε ένα πολυτελές συγκρότημα 33 ορόφων στο Μανχάταν, το οποίο διαθέτει 55 προσιτά ενοίκια, σε τιμές κάτω της αγοράς για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις εισοδήματος και ήδη έχουν κατατεθεί 88.000 αιτήσεις, σύμφωνα με το CNN.

Για όσους βεβαία διαθέτουν χρήματα να σπαταλήσουν, ο αστραφτερός πύργος στο Riverside Drive έχει επίσης πάνω από 200 πολυτελή διαμερίσματα προς πώληση, με τιμές που κυμαίνονται από 1 έως 25 εκατομμύρια δολάρια.

Τίποτα όμως δεν μπορεί να αλλάξει τη σκληρή πραγματικότητα καθώς ακόμα και εκεί υπάρχει ξεχωριστή είσοδος για εκείνους με τα προσιτά ενοίκια, η οποία έχει γίνει γνωστή ως «η πόρτα των φτωχών».

Σύμφωνα με την Housing Partnership, τη μη κερδοσκοπική ομάδα που εξετάζει τους αιτούντες, ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων αναμένεται να φτάσει τις 90.000.

Οι υποψήφιοι θα επιλεχθούν τυχαία για τα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων, ενός υπνοδωματίου και στούντιο. Εν συνεχεία θα περάσουν από συνέντευξη από την Housing Partnership για να επαληθευτεί η επιλογή με βάση το εισόδημα, το μέγεθος της οικογένειας και άλλους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων και αναπηριών.

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ.