ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για τον μήνα Μάιο!

1311

Κριός
Επιτέλους και ένας μήνας που θα σας δώσει λίγη χαρά παραπάνω. Τα βρίσκετε με τον εαυτό σας και με τους άλλους και επικοινωνείτε σε βάθος. Ως δια μαγείας, ο χρόνος θα είναι με το μέρος σας και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε οικογενειακές. Θέτετε τα όρια εκ νέου, γιατί ανακαλύπτετε τι επιθυμείτε από τους άλλους, αλλά και μέχρι πού μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να φτάσετε για αυτούς. Σημαντικό πολύ είναι να δείτε τα πράγματα από τη δική τους την οπτική γωνία και να εκτιμήσετε τις καταστάσεις έτσι όπως έχουν. Ξεχάστε για λίγο τον εγωισμό σας. Εκεί κοντά στις 18/05, το νου σας, γιατί ή κάνετε μια γνωριμία, λίγο παράνομη.. ή επιστρέφετε σε μια παλιά σας αγάπη..

Ταύρος
Αν και ο Μάης, είναι ο μήνας σας, δε συμβαίνει κάτι το φοβερό και τρομερό για εσάς. Περισσότερο τα επαγγελματικά σας ζητήματα και τα οικονομικά σας ενδιαφέρουν, παρά οι σχέσεις σας, ακόμα και οι ερωτικές. Η αισιοδοξία σας, έχει χαθεί αλλά όλο και κάτι ευχάριστο θα συμβεί. Δε πρέπει να το βάζετε κάτω. Κάτι αλλάζει στη δουλειά σας, που θα σας αναστατώσει αρκετά. Αυτό είναι ένα γεγονός που θα σας ενοχλήσει. Δεν είναι τόσο οι άνθρωποι που συνεργάζεστε, όσο το νέο αντικείμενο ή τη θέση, που θα πρέπει να αναλάβετε και να αντιμετωπίσετε. Κουράζεστε πολύ, αλλά είναι ένας μήνας μεταβατικός, ανανεωτικός που σας δείχνει το δρόμο, για ένα καλύτερο αύριο!

Δίδυμος
Ο μήνας που θα κάνετε δημόσιες σχέσεις, θα επικοινωνήσετε σε βάθος και ίσως να τσακωθείτε και με αρκετό κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό να εκφραστείτε ελεύθερα τις ημέρες αυτές, όμως δίχως να μιλάτε μόνο εσείς. Πρέπει να κατανοήσετε και την άλλη τη πλευρά. Αρκεί να υπάρχουν τα σωστά επιχειρήματα. Οι αντιρρήσεις των άλλων, δε σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να τσακωθείτε και να απομακρυνθείτε. Προσέξτε πολύ, με ποιους τα βάζετε! Συμβιβασμός, η λέξη κλειδί. Γνωριμίες θα κάνετε πολλές. Παίζει να συναντήσετε και τον έρωτα της ζωής σας. Ξεκινάτε τα ταξίδια, τις μακρινές τις βόλτες, μπορεί και τις βουτιές και να και το ουράνιο το τόξο. Προς τα τέλη του Μάη, κάτι πολύ καλό βλέπω στον ορίζοντα..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.