Τι λένε τα Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 23/4

1525

Τι λενε τα ζώδια για σήμερα, Πέμπτη 23/4

Κριός
Φοβερή η ημέρα σας. Νιώθετε πολύ δυνατοί και ανεξάρτητοι και σίγουρα θα έχετε άλλον αέρα. Σήμερα θα σας κάνουν διάφορες προτάσεις για έξω, αλλά εσείς δε θα ακολουθήσετε κανέναν. Ή θα έρθουν οι άλλοι σε εσάς, οι θα τραβήξετε το κλασικό μοναχικό το μονοπάτι σας. Τίποτα δε σας πτοεί, τίποτα δε σας χαλάει. Δε ξέρω τι σας τσίμπησε, πάντως παίξτε μπάλα κάπως έτσι και θα δείξει..

Ταύρος
Μια χαρά και δυο τρομάρες. Οτιδήποτε και αν προκύψει θα το αντιμετωπίσετε μια χαρά, με μεγάλη επιτυχία και θα βάλετε και μερικούς στη θέση τους. Όταν έχετε δίκιο, τίποτα δε σας σταματά. Εντυπωσιάστε το συνομιλητή σας, φέρτε τον με το μέρος σας και όποιος έχει πρόβλημα ξύδι. Μέρα που κάποιοι θα πρέπει να διαλέξουν ή τη πλευρά σας ή κάποιου άλλου. Θα το δείτε σα παιχνιδάκι και δε νομίζω να σας χαλάσει το κέφι αυτό.

Δίδυμος
Δεν είστε πολύ καλά ψυχολογικά. Στη τσίτα σας βρίσκω πρωί-πρωί και καλά θα κάνατε να φορέσετε εκεί τις φόρμες σας και να κάνετε γύρα τα τετράγωνα, μέχρι να ηρεμίσετε. Μπορεί να τη βγάλετε και ώρες ατελείωτες στο γυμναστήριο, καλό θα σας κάνει και το προτιμώ, από το να βρεθείτε σε ένα μπαρ και να τα πίνετε, άνευ λόγου και αιτίας. Εκτονωθείτε με το καλύτερο δυνατό τρόπο..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.