Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 24/4

1225

Κριός
Κάτι θα σας ζητήσουν σήμερα και επειδή εσείς δε θα έχετε τα κέφια σας, θα αντιδράσετε με άσχημο τρόπο. Καλά θα κάνετε να κρατηθείτε, να είστε πιο ψύχραιμοι και αντικειμενικοί γιατί μεθαύριο μπορεί και εσείς να χρειαστείτε μια βοήθεια και να μη σας τη δώσουν. Σκεφτείτε καλά, τι θα απαντήσετε ή καλύτερα μη μιλήσετε καθόλου. Οι πράξεις δείχνουν από μόνες τους.

Ταύρος
Μέρα φοβερή για εσάς, θετική και πολύ αισιόδοξη. Βασικά θα σας πιάσει μια μανία να ανοίξετε τα εσώψυχά σας και να πείτε τα πάντα. Κάντε το αν είναι να νιώσετε καλύτερα, αλλά μη περιμένετε να σας καταλάβουν κιόλας. Από την άλλη μπορεί το στοματάκι σας να στάξει φαρμάκι και να προκαλέσετε πανικό και ταραχή. Τουλάχιστον ας είστε χαμογελαστοί. Το μήνυμα πάντως το στέλνετε!

Δίδυμος
Ζητήστε αυτό που θέλετε με ευγενικό τρόπο. Μην είστε απόλυτοι και φυσικά αφήστε τα ξινά τα μούτρα για μια άλλη ημέρα. Από την άλλη έχετε κουραστεί να δείχνετε ευχαριστημένοι με κάτι που δεν είστε. Συγκρατήστε τον εαυτό σας ή καλύτερα κλειδωθείτε στο δωμάτιό σας, γιατί τα κάνετε όλα μπάχαλο. Τσακωμοί και εντάσεις αν δε προσέξετε τα λόγια σας..

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.