Έρωτας.. καλοκαίρι.. θάλασσα.. το αγόρι μου.. και η μουσική..

Κριός
Ως και τον Αύγουστο έχουν να σας συμβούν τα απίστευτα! Βέβαια, δε θα είναι και τόσο ερωτικό το καλοκαίρι σας, μη περιμένετε δηλαδή να ζήσετε τον έρωτα της ζωής σας! Κάποιοι θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας, δηλαδή θα δώσετε ημερομηνία γάμου και κάποιοι θα επιστρέψετε σε μια παλιά σας αγάπη! Μπορεί να μην είστε τέτοιοι χαρακτήρες, αλλά το σύμπαν, θα τα κάνει τα μαγικά του και θα αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις σας. Τα ζώδια που θα σας γοητέψουν ιδιαιτέρως είναι οι Κριοί, τα Λιοντάρια και οι Υδροχόοι! Εκεί θα παίξετε μπάλα φέτος το καλοκαίρι.. Όπου κάνει τζιζζζζζζζζζ

Ταύρος
Γλυκά μου από τον Ιούνιο ως και το Σεπτέμβριο θα τα πάθετε όλα! Να το περιμένετε! Ο γάμος σας φυσικά περνάει ξανά από κόσκινο και ότι αντέξει και αξίζει θα μείνει, ότι είναι ετοιμόρροπο πάει ήρθε και το τέλος! Κρόνος ήταν αυτός, Κρόνος είναι και πάλι! Απιστίες, έρωτες, πάθη και ο πανικός ο ίδιος! Εμφανίζεται το δεύτερο πρόσωπο, μπαίνει στη ζωή σας και ζείτε στιγμές ανεπανάληπτες! Τρομάζω που τα γράφω! Οι μοναχικοί της παρέας, φυσικά δεν έχετε τίποτα απολύτως να φοβηθείτε! Έρχεται ένα καλοκαίρι πολύ super και θα πρέπει να βγείτε έξω, να σας δουν να τους γοητέψετε! Τα ζώδια που θα σας πάρουν το μυαλό είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Το τοπίο θολό, όμως όλα ξεκαθαρίζουν και μπαίνουν τα πράγματα στη θέση του! Λιώνωωωωω….

Δίδυμος
Τι να σας πω. Έτσι όπως τα έχετε κάνει, τι περιμένετε; Εντάξει θα ζήσετε και εσείς ερωτικές στιγμές όμως θα είναι λίγες! Γιατί; Τα ψυχολογικά σας πάλι θα κάνουν party! Μια σας αρέσει ο ένας, μια ο άλλος, πρέπει επιτέλους να επιλέξετε προς τα πού γέρνει η βάρκα! Θα το κάνετε αυτό θέλετε δε θέλετε και ναι ο χωρισμός παίζει πολύ, ή η απόφαση ενός γάμου, λίγο με το μαχαίρι στο λαιμό θα έλεγα.. Το πρόβλημα το έχετε εσείς και κανένας άλλος. Αν ξεπεράσετε τους φόβους σας και αναλάβετε δράση σε αυτό που λέγεται σχέση, φροντίδα και περιποίηση, τότε θα αλλάξουν πολλά. Το θέμα είναι εσείς τι θέλετε; Ένα σύντροφο γλάστρα; Ή κάποιον που να σας δίνει και το χαστουκάκι σας πού και πού;; Οέοοοοο!!!! Τα ζώδια που θα τραβήξουν τη προσοχή σας, θα είναι οι Κριοί, τα Λιοντάρια, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι!

Καρκίνος
Μπορεί αυτό να είναι και το αγαπημένο σας καλοκαίρι. Νέες γνωριμίες προκύπτουν για τους ελεύθερους της παρέας και οι δεσμευμένοι προχωράτε στο επόμενο επίπεδο, ας πούμε γίνεστε γονείς! Ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβρης θα είναι εκπληκτικοί μήνες για εσάς, αφού εκεί θα ηρεμήσετε περισσότερο, θα ξενοιάσετε από τα βάσανά σας και θα βρείτε το χρόνο και να κυκλοφορήσετε και να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας! Ακόμα και οι χωρισμένοι βρίσκετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωή σας. Για τόσο πολύ λέμε.. Τα ζώδια που θα έρθουν και θα μείνουν θα είναι οι Κριοί και τα Λιοντάρια. Συνδυασμοί που σκοτώνουν, αλλά ίσως αυτή τη φορά να ψάχνετε ένα πιο δυναμικό σύντροφο!

Λέων
Λιονταράκια μου τι να σας πρώτο πω! Μη περιμένετε να είναι και τόσο ερωτικό το καλοκαίρι σας δηλαδή ξένοιαστο με χαμόγελα, γεμάτο πάθη! Προσγειωμένοι όσο ποτέ, θα πρέπει να κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να κρατήσετε τη σχέση σας. Αναφέρομαι στους δεσμευμένους φυσικά.. Από τις 15/06 ως και τις 17/09 που επιστρέφει ο Κρόνος στο Σκορπιό, θα περάσετε διάφορα παράξενα, όμως θα ξεκαθαρίσουν πολλά! Μπορεί να έρθει και ένα παιδί! Όλα παίζουν.. ανάλογα το τι θέλετε! Οι ελεύθεροι της παρέας, πιο ήρεμοι θα αφήσετε να σας αναστατώσουν οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Τοξότες! Θα παίξετε κάπως πιο μυστήρια και κάτι θα μείνει στο τέλος.. Μια γλύκα ας πούμε..

Παρθένος
Λυπάμαι που σας το λέω αλλά το καλοκαίρι σας δε θα είναι καθόλου ερωτικό! Μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες, μπορεί να αλλάξετε τους συντρόφους σα τα πουκάμισα, αλλά τίποτα δε θα μείνει μέχρι τέλος! Από το Φθινόπωρο και μετά κάτι όμορφο θα συμβεί στη ζωή σας. Ο Ποσειδώνας τα φταίει όλα, σας έχει κάνει βουντού και εκεί που νομίζετε πως βρίσκετε τον άνθρωπο της ζωής σας εκεί και θα γκρεμίζονται όλα. Αυταπάτες, ψευδαισθήσεις και παραπλάνηση.. Για αυτό μη βιαστείτε ούτε να παντρευτείτε, ούτε να χωρίσετε φυσικά. Αφήστε να ηρεμήσει πρώτα το σύμπαν και μετά βλέπουμε.. Τα ζώδια που θα μπουν δυναμικά στη ζωή σας, είναι οι Ταύροι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι!

Ζυγός
Ατίθασά μου πλασματάκια, από τον Ιούνιο ως και τον Οκτώβρη, θα κάνετε πάλι τις ερωτικές σας τις ζαβολιές και ότι προκύψει. Βέβαια, κάποιοι θα αποφασίσετε να φρονιμέψετε ξαφνικά να ζήσετε μαζί με το ταίρι σας στο ίδιο σπίτι και κάποιοι φυσικά να κάνετε ένα παιδί! Οι άτακτοι της παρέας, που είναι και αρκετοί μπορώ να πω, θα τρώγεστε λίγο με τα ρούχα σας, θα τα βάζετε με το ταίρι σας, θα ψάχνετε ευκαιρίες για να τη κάνετε μακριά και να τσιλημπουρδίζετε από εδώ και εκεί. Γνωριμίες από εδώ, γνωριμίες από εκεί, σας βλέπω κάποιοι να υποκύπτετε στο πειρασμό και μετά δε ξέρω αν θα έχει παντόφλα ή όχι!!! Τα ζώδια που θα σας αναστατώσουν ευχάριστα θα είναι οι Κριοί, οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, τα Λιοντάρια και οι Αιγόκεροι. Ποικιλία μεγάλη βλέπω και ανησυχώ…

Σκορπιός
Στη τσίτα η κατάσταση. Τι λέτε; Ο Κρόνος και οι εκλείψεις σας έστειλαν αδιάβαστους, ακόμα δε μπορείτε να μαζέψετε τα κομμάτια σας. Ερωτικό θα είναι το καλοκαίρι αυτό, αν έχετε ξεπεράσει το παρελθόν σας, το πρώην σας, οτιδήποτε σας πηγαίνει πίσω! Απο τον Αύγουστο και μετά οι ελεύθεροι μπορείτε να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα, ρομαντικό, ονειρεμένο, φανταστικό. Εννοείται πως θα είναι ένα δύσκολα ερωτικό καλοκαίρι επίσης, αφού ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιό σας, από τις 15/06 ως και τις 17/09, που σημαίνει πως οι σχέσεις σας, κυρίως στους δεσμευμένους αναφέρομαι, θα περάσουν πάλι από ένα δυνατό test drive και ότι απομείνει στο τέλος, θα αξίζει κιόλας! Απολαύστε ότι σας δίνετε απλόχερα. Τα ζώδια που θα φλερτάρετε άφοβα, θα είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια και οι Υδροχόοι! Όπου καίει ένα πράγμα……

Τοξότης
Με το Κρόνο στο ζώδιό σας, μη περιμένετε να έχετε ένα ερωτικό καλοκαίρι. Περισσότερα σας βρίσκω στα πατώματα και στα κλάματα αφού όχι μόνο δε θα νιώσετε τον έρωτα, αλλά θα σας εξαπατήσουν και θα σας αδικήσουν από το πουθενά. Βέβαια τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο θα πάρετε μια μικρή ανάσα, θα ζεστάνει λίγο η καρδιά σας, αλλά μη προσμένετε και σε θαύματα! Σχέσεις που έχουν τελειώσει, πρέπει να μπει η τελεία και να αντιμετωπίστε τους φόβους σας. Όταν το κάνετε αυτό, τότε θα έρθουν τα καλύτερα. Οι δεσμευμένοι μεγάλη προσοχή, γιατί συμπαράσταση καμιά! Τα ζώδια που θα σας γοητέψουν, που θα φλερτάρετε με τη ψυχή σας, θα είναι οι Κριοί και οι Λέοντες!

Αιγόκερος
Θαύματα για εσάς μπορούν να συμβούν μόνο μέσα στον Αύγουστο. Κατά τα άλλα παράξενα μας τα λένε τα άστρα για εσάς. Μέχρι όμως να φτάσει ο μήνας αυτός, θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να χαλαροί. Μέτριο το καλοκαίρι σας ερωτικά όμως με ουσιαστικές αλλαγές. Δηλαδή μπορεί να αποφασίσετε να συμβιώσετε με έναν άνθρωπο, ή να προχωρήσετε σε γάμο ή ακόμα να πάρετε την απόφαση ενός παιδιού. Ξεσηκώνεστε φυσικά, για μια ζωή ονειρεμένη, όμως με το που τελειώνει ο Αύγουστος αναθεωρείτε τις απόψεις σας και κάνετε πίσω σε κάποια από αυτά.. Τα ζώδια που θα ομορφύνουν τη ζωή σας, ή θα τη κάνουν πικάντικη είναι οι Κριοί, τα Λιοντάρια και οι Υδροχόοι. Καλά να περάσετε!

Υδροχόος
Ερωτικό δε θα το έλεγα το καλοκαίρι σας. Φανταστικό και ονειρεμένο, μπορεί.. Από εσάς εξαρτάται εξολοκλήρου! Από τον Ιούνιο ως και τον Οκτώβριο, θα κάνετε θαύματα. Κάποιοι παίρνετε την απόφαση του γάμου, πάντως σοβαρεύεστε και βάζετε έναν άνθρωπο πολύ δυναμικά μέσα στη ζωή σας. Ο Κρόνος φυσικά δε θα σας τα κάνει και τόσο εύκολα τα πράγματα αφού θα τεστάρει κάποιες σχέσεις για ακόμα μια φορά. Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή σας, που βρίσκεται πάντα κοντά σας, όποτε έχετε τα κάτω σας. Σας συμπαραστέκεται, σα μιλά όμορφα, σας αγαπά. Δώστε βάση! Μπορεί να έρθει ένα παιδί, να το περιμένετε και αυτό! Τα ζώδια που θα σας αναστατώσουν τρελά είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι. Τώρα μάλιστα.. σωστά;

Ιχθύες
Μανάρια μου τρελά, να σας το πω με γλυκό τρόπο.. Τζίφος η υπόθεση. Καθόλου ερωτικό το καλοκαίρι σας αφού γίνεται της μουρλής με το Κρόνο εκεί στο Τοξότη. Μέχρι και το Σεπτέμβρη, οι δεσμευμένοι, θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλές αλήθειες που σας ενοχλούν και παίζει να χωρίσετε μια και έξω! Αστραπιαίες οι κινήσεις σας. Μέσα στον Αύγουστο δε, θα σας στριμώξουν σε μια γωνιά και εσείς που δε παίρνετε την απόφαση του γάμου, θα τη πάρετε και θα πείτε και ένα τραγούδι. Σας τη βάζουν τη θηλιά με το ζόρι! Οι πιο νορμάλ της παρέας θα αποκτήσετε ένα παιδί, αν το επιθυμείτε φυσικά. Περιπετειώδες το βρίσκω το καλοκαίρι σας αυτό γεμάτο από εκπλήξεις! Τα ζώδια που θα σας φλερτάρουν και θα σας στοιχειώσουν ένα πράγμα θα είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες..

magicfariel@gmail.com
magicfariel.blogspot.com