Πανσέληνος στις 04/05/2015 στο Σκορπιό! Τι θα πάθει το κάθε ζώδιο;

1323

Πανσέληνος στο Σκορπιό, πόσο φοβερό μπορεί να είναι αυτό; Σκοτάδια, νευράκια και γκρίνιες.. Ένα αδικαιολόγητο άγχος, μια αναστάτωση, έτσι ξαφνικά! Και φυσικά τα ζώδια που πέφτουν δίχως καμία αντίσταση στα μάγια αυτού του φεγγαριού, είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Τι φοβερή ομάδα, φτου μη μας ματιάσω!

Ας δούμε λοιπόν τι θα πάθει το κάθε ζώδιο.

Κριός
Το μόνο που θέλετε είναι να είστε συνέχεια έξω από το σπίτι και να διασκεδάζετε. Δε μαζεύεστε με τίποτα. Το μυαλό σας είναι στις βόλτες. Συνεχώς επαναστατείτε τις ημέρες αυτές, αλλά στη πραγματικότητα ξεδίνετε. Όσο κρατήσει.. κάντε το κέφι σας!

Ταύρος
Σα να είστε μέσα σε ένα αεροπλάνο με απίστευτα κενά αέρος. Από τη μια σας αρέσει γιατί ανεβαίνει η αδρεναλίνη σας, από την άλλη μια ανησυχία θα την έχετε. Την έκπληξη θα τη πάρετε, είναι στα σκαριά. Να το περιμένετε..

Δίδυμος
Το ρίχνετε στη γυμναστική, στον ύπνο και στην υγιεινή διατροφή. Προτεραιότητα ο εαυτός σας και το σώμα σας. Δράση- αντίδραση; Πάντως αν έχετε όντως ανάγκη από ξεκούραση, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες..

Καρκίνος
Γλυκά μου σας βλέπω να ξημεροβραδιάζεστε μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο. Θα τη πάθετε την υπογλυκαιμία σας, είστε και από τις περιπτώσεις που διατηρείτε το σώμα σας σε καλά επίπεδα. Πάει τρελαίνεστε για πάστα, παγωτά, καραμέλες..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.