Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 22/04, by F’Ariel!

1516

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά!

Κριός
Έχετε ρίξει όλο το βάρος στη δουλειά. Πολύ καλά κάνετε, βέβαια, επειδή σας αρέσει να είστε ανταγωνιστικοί και να βγαίνετε πρώτοι, θα σας έλεγα σήμερα ειδικά να μη συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο. Φυσικά σταματήστε να βοηθάτε τον έναν και τον άλλον, γιατί θα βρεθείτε ξεκρέμαστοι και κανείς δε θα πει μια καλή κουβέντα για εσάς. Κοιτάξτε τις δικές σας τις υποθέσεις και μόνο και το συμφέρον σας φυσικά.

Ταύρος
Τόση αισιοδοξία και χαρά φτου μη σας ματιάσω. Δε ξέρω από πού θα έρθει και πώς, πάντως ένα ευχάριστο νέο θα σας απογειώσει κανονικά. Ναι δε θα μαζεύεστε σήμερα, αφού έρχεται μια μεγάλη αλλαγή την οποία τη περιμένατε κατά κάποιο τρόπο και είστε έτοιμοι να τη καλοδεχθείτε τσακ μπαμ! Ναι σήμερα μπορείτε να είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας. Χαμογελάστε!

Δίδυμος
Α πουλάκια μου σας τσάκωσα. Σήμερα λοιπόν θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας, τα ρομαντικά σας και θα νιαουρίσετε πάρα πολύ. Θα είναι σε κάποιο άτομο που έχετε πληγώσει πρόσφατα; Θα γυρίσετε πίσω; Ή θέλετε κάτι πάρα πολύ και θα ρίξετε εκεί τα δίχτυα σας για να το καταφέρετε; Πάντως φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Ντυθείτε ωραία και βγείτε έξω να δείτε κόσμο..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.