ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα 21/4.

1245

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σήμερα κλείνουμε ένα χρόνο παρέα! Η magicfariel έχει γενέθλια! Τα καταφέραμε, εδώ όλοι μαζί, να φτιάξουμε ένα κόσμο μαγικό,
τον κόσμο των ξωτικών.. ένα μέρος γεμάτο από αγάπη, έρωτα, πάθος, άντε και μερικές κακιούλες, έτσι για μερικές ψυχές.. Το παιδί μου γιορτάζει και είμαι πολύ υπερήφανη για αυτό!

Όμως τη χαρά μου τη συνοδεύει και μια μεγάλη λύπη! Το τέλος μιας εποχής! Το τέλος το δικό μας! Την απουσία σου από τη ζωή μου! Ωραία γενέθλια.. Να χαρώ εγώ..

Κάθε τέτοια μέρα θα θυμάμαι, εκείνο το βράδυ, το τελευταίο, που άφησε ελπίδες, για ένα καλύτερο αύριο, που ποτέ δεν ήρθε. Η ανάμνηση θα είναι ετήσια από εδώ και πέρα και μοναδική, αφού όλα έχουν τον αριθμό 1. Ένας χρόνος μακριά σου..
Και τη πρωτοχρονιά τι θα γιορτάσω; Απορώ.. ;; Αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε.. Μπορεί να γίνει κανά θαύμα..

Σαν σήμερα δημιούργησα το blog αυτό, το δικό μου παράδεισο, αλλά συγχρόνως και τη δική μου κόλαση, αφού βουτάω κάθε μέρα μέσα και ότι προκύψει.. Άλλοτε γελάω με αυτά που γράφω, άλλες φορές δακρύζω και απορώ.. ακόμα και με τον ίδιο μου τον εαυτό.. Ξωτικό τρελό και αλλοπαρμένο για πολλούς, με καρδιά μαλαματένια.. αλλιώς θύμα κανονικό!

Κριός
Βάλτε προτεραιότητες και οργανωθείτε ακόμα καλύτερα. Μη προσπαθήσετε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί γιατί η αλήθεια είναι πως θα μπερδέψετε τα μπούτια σας. Όλα μπορείτε να τα καταφέρετε μια χαρά, αρκεί να ασχοληθείτε με ένα πράγμα κάθε φορά. Ξέρω βιάζεστε να ξεμπερδέψετε, αλλά οι εκκρεμότητες πάντα πίσω σας πηγαίνουν, θυμάστε;

ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.