7 διακοσμητικά λάθη που κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται σαν αχούρι!

1646

Κάνετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο φαίνεται συνέχεια άνω κάτω; Πριν αρχίσετε να αναρωτιέστε τι κάνετε λάθος, να σας πω ότι μπορεί να μην φταίτε εσείς αλλά η διακόσμηση του σπιτιού σας.

Τι σημαίνει αυτό; Ακολουθούν τα 7 πιο συχνά λάθη στη διακόσμηση του σπιτιού που μπορεί να το κάνουν να μοιάζει πιο ακατάστατο από όσο είναι στην πραγματικότητα.

Μπεζ μπογιά

Μπορεί ένα φρεσκοβαμμένο σπίτι με μπεζ τοίχους να μοιάζει καθαρό και κομψό, αλλά μερικές δαχτυλιές στους τοίχους αρκούν για να κάνουν τους τοίχους να φαίνονται βρώμικοι.

Έντονο φως

Φυσικά δεν χρειάζεται να ζείτε στο σκοτάδι προκειμένου να μην βλέπουν οι καλεσμένοι σας (και εσείς) τη βρωμιά που υπάρχει στο σπίτι σας, αλλά ένα δυνατό και έντονο φως βάζει στο προσκήνιο όλες τις ατέλειες που έχει το σπίτι σας, ακόμα και τη λίγη σκόνη που έχει μείνει στο σπίτι, μετά το σκούπισμα. Προτιμήστε ένα ζεστό φωτισμό και για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, τοποθετήστε τον σε στρατηγικό σημείο, ώστε και να γεμίζει το σπίτι και να είναι μακριά από τα σημεία του σπιτιού που θέλετε να κρατήσετε λίγο πιο κρυμμένα.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια