Ζευγάρι πόζαρε στο Μεγάρο Μαξίμου, προκαλώντας μεγάλη φασαρία (PHOTOS)

1053

Διαφορετικό, αν μη τι άλλο, θα είναι το γαμήλιο άλμπουμ ενός νεαρού ζευγαριού Αθηναίων, αφού θα έχουν να θυμούνται ότι πόζαραν σχεδόν στα… σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου, προκαλώντας μεγάλη φασαρία.

Ηταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν άρχισαν να αχνοφαίνονται από την κορυφή της Ηρώδου Αττικού δύο… περίεργες φιγούρες. Μια νύφη και ένας γαμπρός; Ναι, μια νύφη και ένας γαμπρός. Σαστισμένοι και οι δημοσιογράφοι, κάμεραμεν και φωτογράφοι έξω από το Μέγαρο Μαξίμου δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

Καθώς το ζευγάρι πλησίαζε προς το πρωθυπουργικό μέγαρο, πάντως, τα πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν. Επρόκειτο για ένα ζευγάρι που έκανε φωτογράφιση για τον γάμο του, κατά την τελευταία μόδα που θέλει τους νιόπαντρους να μη φωτογραφίζονται αμέσως μετά το μυστήριο, αλλά να ντύνονται και να στολίζονται μερικές ημέρες μετά ακριβώς όπως στον γάμο προκειμένου να φωτογραφηθούν όπου και όπως τους αρέσει.

Το πρότζεκτ της συγκεκριμένης φωτογράφισης γάμου είχε να κάνει με τα σημαντικότερα μνημεία της Αθήνας και μέσα στα άλλα το ζευγάρι θέλησε να φωτογραφηθεί και στο Μέγαρο Μαξίμου. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί τους καλοδέχτηκαν και συμμετείχαν και αυτοί στη φωτογράφιση. Μάλιστα, ο γαμπρός βρέθηκε κάποια στιγμή να κρατά και το μικρόφωνο του Mega!

Πάντως δεν ήταν μόνο οι φωτογράφοι έξω από το Μαξίμου που σάστισαν όταν είδαν τους νεόνυμφους. Το ίδιο συνέβη και με επιβάτες του Μετρό, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να μοιραστούν στα social media, το μοναδικό θέαμα που αντίκρισαν στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι φυσικά και ο… ηρωισμός της νύφης με την ουρά του νυφικού πάνω στην κυλιόμενη σκάλα.