Η Google αποκαλύπτει τις συνηθέστερες αναζητήσεις μας – Ποια είναι για την Ελλάδα;

846

Ένα πολεμικό αεροσκάφος στη Ρωσία, η αγορά νεφρών στο Ιράν, μία πόρνη στην Ουκρανία, μια ρινοπλαστική στη Νότιο Κορέα και ένας γάμος στην Ελλάδα. Πόσο κοστίζουν όλα αυτα;

Η σελίδα Fixr.com έφτιαξε τη λίστα με τις πιο γουγκλαρισμένες αναζητήσεις τιμώνανά χώρα. Οι χρήστες του διαδικτύου ρωτάνε και η Google σημειώνει.

«Κοιτώντας μερικές δημοφιλείς αναζητήσεις Google στον κόσμο, αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια σου πολιτισμικές διαφορές, αλλά και κάποια κοινά. Επίσης, παίρνουμε μια εικόνα των περίεργων πραγμάτων που σκέφτονται οι άνθρωποι όταν είναι μόνοι», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Οι Ρώσοι φαίνεται να ενδιαφέρονται να μάθουν πόσο κοστίζει να πετάξεις ένα πολεμικό αεροσκάφος, ενώ οι Ιρανοί δείχνουν ενδιαφέρον να πουλήσουν το νεφρό τους. Στη Νότιο Κορέα φαίνεται πάλι να υπάρχει μια εμμονή με τις αισθητικές επεμβάσεις, ενώ στην Κίνα «διψάνε» για προϊόντα της Apple. Την ίδια στιγμή, στην Κύπρο και την Ελλάδα φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον στους γάμους, ενώ, στην Ιρλανδία, πολλοί αναρωτιούνται πόσο κοστίζει μια κηδεία.

Πηγή: RT