Την κοιτάς και λες: Κρίμα δεν είναι τέτοια κοπέλα να είναι με αυτόν που την κάνει να κλαίει όλη μέρα και την έχει κάνει κτήμα του; Δεν θέλει να δεχτεί πως πρέπει να χωρίσει, πως δεν μοιάζουν με ζευγάρι πια και ούτε η ίδια δεν γνωρίζει γιατί μένει σε αυτή τη σχέση.

Από τη Σάββια Σιάτη

Κουράζεσαι να της υπενθυμίζεις καθημερινά πως πρέπει να δώσει τέλος, εξηγώντας της τους λόγους και αυτή είτε απλά δεν σε ακούει, είτε θα σε βρίζει ή θα σε έχει γραμμένη. Και όσο είσαι αντίθετη στη σχέση της τότε θα έρθει- αν δεν ήρθε ο καιρός που θα σου κρύβει κάθε τσακωμό και κάθε προβληματισμό της.

Ίσως να σκέφτεται πως είναι βασανιστικός ο χωρισμός και δεν συνειδητοποιεί πως αυτό που κάνει η ίδια, μένοντας μαζί του είναι πιο βασανιστικό και αναξιοπρεπείς για την ίδια.

Δεν φταίμε, η ίδια έχει το φταίξιμο που δεν είναι τόσο δυνατή όσο πρέπει. Θα την δείρει μια μέρα και αυτή θα είναι ακόμα εκεί, για τέτοιες γυναίκες μιλάω.

Αν έχεις μια φίλη που βρίσκεται στην θέση αυτή ή εσύ η ίδια σκέφτεσαι πως ίσως να είσαι εσύ αυτή αλλά δεν είσαι σίγουρη, πρώτα κάνε το τεστ για να δεις πότε περίπου είναι καιρός να χωρίσεις και μετά άκουσε προσεκτικά:

1. Τσακώνεστε καθημερινά

Αν δεν περνάει μέρα που δεν τσακώνεστε τότε δεν είναι δυνατόν να μην έχεις πάρει χαμπάρι πως είναι καιρός να σκεφτείς κάποια πράγματα. Πόσο μάλλον όταν αυτός είναι η αιτία στους τσακωμούς σας.

2. Δεν χαίρεται με τα επιτεύγματα σου

Έχεις πάρει πτυχίο και δεν βλέπεις μια ενθουσιώδη απάντηση ή είχες μια πολύ καλή μέρα στη δουλειά και αυτός αντί να χαίρεται σε έχει γραμμένη και σε μειώνει κιόλας.

3. Σε αφήνει να πας για καφέ αλλά μετά θα γίνει χαμός

Ξέρεις πως αν πας για καφέ, ποτό γενικά οπουδήποτε, μέχρι και στο πανεπιστήμιο μετά θα γίνει της @@! Δεν έχεις σκεφτεί πως ίσως λέμε τώρα να είναι λίγο υπερβολικό και πιεστικό όλο αυτό. Σύνελθε please!

4. Δεν φοράς ντεκολτέ, μπουστάκια, crop-top, σιθρού ούτε καν φούστα κάτω από το γόνατο

Βλέπει την φωτογραφία που σε έβγαλαν στο μπαράκι ή τόλμησες και του έστειλες εσύ πριν βγεις και γίνεται ο κακός χαμός. Αυτό δεν είναι ρούχο για ένα κορίτσι που έχει σχέση, δεν είναι ντύσιμο για σένα και μπλα μπλα, ένα σωρό δικαιολογίες – βλακείες.

5. Φυσικά και πριν βγεις πρέπει να ξέρει αν θα υπάρχουν αγόρια στην παρέα

Γιατί αν υπάρχουν την έβαψες! Ή θα σου κάνει πόλεμο και δεν θα πας, ή θα πρέπει να είσαι πάνω από το κινητό να του δίνεις αναφορά ή ακόμα θα πρέπει να βγάζεις κρυφά φωτογραφίες για να είναι σίγουρος πως η γάμπα σου είναι χιλιόμετρα μακριά από την δική του.

6. Σου κάνει καβγά για πράγματα που εσύ δεν δικαιούσαι να του κάνεις

Αυτός να σου κάνει πρόβλημα επειδή κάνεις λίκε σε φίλους σου ή συνάδελφους σου αλλά αν του κάνεις εσύ την έβαψες. Ίσα τα δικαιώματα σας ρε παιδί μου δεν το  βλέπεις;

7. Δεν είσαι πια ο εαυτός σου

Δεν το έχεις συνειδητοποιήσει καν πως έχεις γίνει κάτι που αρέσει σε αυτόν, καταπιέζεσαι μέσα σου γιατί δεν μπορείς να βγάλεις τον πραγματικό σου εαυτό. Είναι καιρός να καταλάβεις πως δεν είσαι κτήμα κανενός, ούτε παιχνιδάκι και πως εαυτός σου σε περιμένει να κάνεις come back

8. Γεμίζεις σκέψεις και απορείς αν σε αγαπάει

Εάν είναι τόσο χάλια τα πράγματα που αναρωτιέσαι αν όντως σε αγαπάει και σκέφτεσαι πως ίσως να σε έχει σιγουράκι ή να είναι μαζί σου για να σε εκμεταλλεύεται στο κρεβάτι τότε ή είσαι χαζή και τα τραβά ο κώλος σου που είσαι μαζί του ή απλά είσαι θεότρελλη και κάνεις σενάρια στο μυαλό σου.

9. Δεν έχετε την επαφή που είχατε παλιά μεταξύ σας

Είστε δυο ξένοι μέσα στο ίδιο σας στο σπίτι, πάτε για φαγητό και δεν μιλάτε ο ένας στον άλλο παρά μόνο για να παραγγείλετε και να πληρώσετε τότε κάποιος από τους δύο σας πρέπει να βάλει το τέλος. Και φυσικά εσύ γιατί εμείς οι γυναίκες πρέπει να βάζουμε την τελεία σε μια σχέση

10. Δεν σκέφτεσαι το μέλλον σου μαζί του

Δεν σου λέω να παντρευτείς ή να ονειρεύεσαι την μέρα του γάμου σου, παρόλο που εγώ όταν είμαι σε μια μακροχρόνια σχέση πάντα ονειρεύομαι πέπλα και νυφικά αλλά μιλάω αν σκέφτεσαι έστω τα επόμενα 2 -4 χρόνια σου μαζί του και εικόνα αυτή σε κάνει ευτυχισμένη.

Αν βρήκες 6 στα 10 και πάνω τότε φίλη μου συγνώμη που σου το λέω αλλά πάρε το απόφασή και χώρισε. Είναι δύσκολος ο χωρισμός και τα στάδια του αλλά δεν έγινε και τίποτα να μείνεις μόνη. Είναι ωραίο να είσαι μόνη και ρώτα της φίλες σου που είναι μόνες για λίγο καιρό να δεις πόσο ωραία πράγματα θα ακούσεις. Μην ρωτήσεις τώρα αυτές που είναι πάνω από ένα με ενάμιση χρόνο μόνες και ψάχνουν για σχέση γιατί εκεί η λέξη μόνος στα αυτιά τους είναι σαν εφιάλτης.

ladylike.gr