Μαρτύριο 12 ωρών, με περίπου 15 άνδρες να περνούν καθημερινά πάνω από το κορμί της. Η 23χρονη Άννα-Μαρία από τη Ρουμανία είχε πέσει και εκείνη θύμα αδίστακτων μαστροπών, που την εξέδιδαν εξαναγκαστικά σε οίκο ανοχής της οδού Ιάσωνος στην Αθήνα. Συνεργάτης των σκληρών μαστροπών, ήταν η 63χρονη «Μαρίνα», που έκανε τις παραγγελίες για «προμήθεια φρέσκιας σάρκας», και φαίνεται να ήταν η ιδιοκτήτρια των οίκων ανοχής.

Στις 13 Απριλίου, η Άννα-Μαρία, με τη λήξη της «βάρδιας» εκμεταλλεύτηκε την αργοπορία του 35χρονου μαστροπού και βγήκε στους δρόμους ζητώντας βοήθεια από περαστικούς της Πλ. Ομονοίας. Ο μοναδικός που την βοήθησε ήταν ο αλλοδαπός «Χασάν», που την πήγε προσωρινά σε ξενοδοχείο για να μείνει λίγες ημέρες. Ο Ionel, ο άνδρας που εκμεταλλεύτηκε την αγάπη της Άννας-Μαρίας, την έχει φέρει στην Ελλάδα τον περασμένο Φεβρουάριο, δήθεν για νόμιμη εργασία ως… παραμάνα και κατέληξε με τη βία σε έναν οίκο ανοχής.

Ο βίαιος «αγαπητικός»

Πέντε ημέρες αργότερα ο 35χρονος εντόπισε το ξενοδοχείο που είχε καταφύγει η Άννα-Μαρία, έσπασε την πόρτα του δωματίου και άρχισε να την ξυλοφορτώνει. Για άλλη μία φορά, κυρίως αλλοδαποί ένοικοι του ξενοδοχείου, έσωσαν την 23χρονη, απομακρύνοντας τον βίαιο «αγαπητικό». Η νεαρή μεταφέρθηκε αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας και από εκεί στην Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος. Μετά από αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη ο Ionel, ο 39χρονος αδερφός του Constantin, μία 23χρονη Ρουμάνα «φρουρός» της φυλακής των γυναικών, ένας 55χρονος, επίσης από τη Ρουμανία, «διαχειριστής» των οίκων ανοχής, ο οποίος έκανε… κάστινγκ για τις κοπέλες που θα εκπόρνευε το κύκλωμα.

Η «δασκάλα» συμπεριφοράς

Σημειώνεται ότι η 23χρονη Daniela, μέλος του κυκλώματος, είχε και τον ρόλο «δασκάλας» των θυμάτων προκειμένου να μάθουν τον οδηγό… συμπεριφοράς απέναντι στους άνδρες-πελάτες, τις τιμές των ερωτικών υπηρεσιών, και την εμφάνισή τους! Επισημαίνεται ότι η ίδια είχε ανήλικο παιδί για το οποίο ο Εισαγγελέας Ανηλίκων παρήγγειλε την μεταφορά του στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για την απαραίτητη περίθαλψη και φροντίδα.

Η Άννα-Μαρία είχε πέσει θύμα της αγάπης της για τον Ionel, ο οποίος την έπεισε να ζήσουν μαζί και ότι θα τις έβρισε νόμιμη δουλειά. Με τη άφιξή της στην Αθήνα, την παρέλαβε η «δασκάλα» Daniela, που την οδήγησε στο διαμέρισμα-«φυλακή». Μετά από τρεις ημέρες ο «αγαπημένος» της Ionel της ανακοίνωσε την πραγματική… εργασία που της επεφύλασσε στον οίκο ανοχής αφού είχε πάρει την «έγκριση» από τον 55χρονο… κριτή εκπόρνευσης. Όταν η Άννα-Μαρία αντέδρασε, ο Ionel απείλησε τη ζωή της ίδιας και αγαπημένων προσώπων της οικογένειάς της στη Ρουμανία, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της. Από εκεί και πέρα, η άτυχη κοπέλα ζούσε κλειδωμένη στο διαμέρισμα, και συνοδεία των μαστροπών πήγαινε στον οίκο ανοχής για να εκδίδεται 12 ώρες! Η «δασκάλα» Daniela και ο 55χρονος Jano, υποστήριξαν ότι εκμεταλλεύτρια των οίκων ανοχής είναι μία 63χρονη από τα Ιωάννινα, δίνοντας τα στοιχεία ταυτότητάς της. Η 32χρονη Μαρία από τη Ρουμανία, και εκείνη θύμα του κυκλώματος, λόγω του φόβου της προς τους κατηγορουμένους αρνήθηκε ότι την εξωθούσαν στην πορνεία.

thetoc.gr